Ny jobb, nye muligheter for klatring:)

Da har jeg begynt i ny jobb, The Body Shop Kolbotn. Elsker den jobben, er en jobb hvor jeg gleder meg til å gå på jobb og hjelpe kunder og gi de en god  service. Gir jeg det gir kunden også mye tilbake.

Finnes mye dårlig service rundt om kring. Dårlige ledere finnes det også nok av, er utrolig mange som ikke burde ledet mennesker. Behandler sine ansatte som maskiner og når "maskinen" ikke skjønner noe eller gjør noe feil da er det kjefting og smelling istede for å gi en grunndig opplæring. Man kan jo ikke vite hva man skal gjøre før man har blitt gitt rutiner og opplæring.

Så til dere som jobebr i service-bransjen, ta vare på dine ansatte så vil de yte enda bedre service til gjester/kunder noe som vil gi økt omsettning og ikke minst et bedre arbeidsmiljø:) 

Én kommentar

Keths!

19.06.2009 kl.01:39

God natt og sov godt ! Håper du får en flott sommer med masse fint vært :D Lykke til med blogging :D

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits