Dårlig tid til å sole deg? Få fin brunfarge raskes mulig på denne måten:)

Selv om man ikke skal sole seg lenge en dag fordi man bare vil få farge bær man ikke unngå solkrem. 

En solkrem beskytter huden mot hudsykdommer og solflekker når man blir eldre. Du har vell sikkert sett en eldre dame som ser ut som en brun sviske før, ikke pent. 

¨Bruker du solkrem får du ikke kjempe brun farge med en gang den kommer gradvis, men resultatet blir en dypere brunfarrge som varer lenger. Tenk å ha en kjempe fin og dyp brunfarge langt utover høsten når alle de som ble rødbrune begynner å bli hvite igjen:)

 

¨Nå har det kommet kapsler som heter Betakaroten som også besytter mot solen og gir en dypere brunfarge.

 (Betakaroten er et naturlig vitamintilskudd som stimulerer pigmentdannelsen og gir deg en dypere brunfarge ved soling, både i solarium og naturlig sol. 

Betakaroten er fargestoffet som finnes naturlig i blant annet gulrøtter, og er en antioksidant som beskytter huden mot skadelige UV-stråler samtidig som brunfargen optimeres.)

Det som er så fint med Betakaroten er at den reduserer sjansen for at du blir solbrent, så dersom du er lys i huden og skjelden får en pen farge er dette måten å bygge opp fargepigmentene for å gi en gyllden brunfarge ved soling.

I tillegg styrker den imunforsvarer og beskytter mot soleksem, frie radikaler og tidlig aldring av huden. Men det betyr ikke at du skal slutte med solkrem. 

http://www.betakaroten.no/om_betakaroten.htm

http://www.apotek1.no/raadogtjenester/raad/hud_og_haar/sol_/solbeskyttelse

 

Dersom du syntes det er slitsom å være i solen så kan du  investere i en god kropps skrubb og skrubbe hansker, f eks fra The Body Shop hvor de har kroppsskrubber for forskjellige hudtyper. Dette er viktig for å skrubbe vekk døde hudceller slik at du unngår en flekkete selvbruning. Dersom du har veldig lys hud vil jeg annbefale en selvbruning som gjør deg gradvis brun

 

 

4 kommentarer

Ida Kristine

25.06.2009 kl.12:01

Jeg bruker betakaroten og solkrem :) Funker bra det.

LINNKRISTIN.COM

25.06.2009 kl.12:02

jeg har begynt å bruke solkrem nå, men før gjorde jeg det ikke fordi at jeg aldri ble solbrent uansett. Jeg har en ganske sterk hud, men nå har jeg funnet ut at det er best å bruke solkrem for å være på den sikre siden. :)Kjempe bra innlegg og fin blogg! :)

Malin Cecilia

25.06.2009 kl.12:05

holder meg til en god solkre, solarium og sola:) Selvbruning og kapsler har jeg ikke prøvd enda. Takk for tips!=)

Elena

25.06.2009 kl.12:12

takk for tips ;D

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits