14 år gamle jenter og gutter + tog + topp 20 konsert = ??

Nå skjedde det igjen, Topp 20 konsert i Oslo. Alexander Rybak var fjortiss-idolet denne gangen. Barna i denne alderen benytter seg ofte av kollektiv transport.

Topp 20 på rådhusplassen hadde denne gangen rommet 90 000 tilskuere et stor antall av disse var i tennåringsalderen og skulle reise med tog.

 

ca kl. 23.00. skal alle disse komme seg hjem. Like gøy hver gang, trøkke alle disse menneskene inn i tog, buss og t-bane. Svett og klam skvisjer man seg inn for å reise hjem. Det er forsovet greit, men så har vi de tennåringsuvanene som kommer tett innpå (oss normale) når det er så mange mennesker på et sted. Vi snakker da om uvaner som skriking og bærthe uvaner som OMG og skriking om å få mest oppmerksomhet og gutta som skal tøffe seg HJEEEEEEEEELP hehe. Heldigvis var jeg ikke på Topp 20 i dag fordi jeg var på jobb.

Men jeg har medfølelse for dere "normale" som pluttselig havnet midt i dette tennårings-hysteriet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits