Sommerfest tema

I går hadde vi sommerfest. Aldri hatt det så gøy før.

Vi ble delt opp i lag og temaet var Svenskt, svenkse farger på klær og svensk musikk og mat.

Første konkurransen var

- krabbefiske - om å gjøre å få flest mulig krabber på et kvarter og ekstra poeng for størst krabbe.

Lage mitt vant flest poeng på denne konkurransen. Min taktikk med å legge blåskjellet rett ved tanget uten tråd for å dra den opp funket. Jeg snappeyt krabben med hendene med en gang jeg så den gå til skjellet. (TØFFA) klarte å fange den største også jeg, den kløp men jeg tok en for laget:)

- så var det ledetråd graving - kapteinen skulle grave et sted og der fant han en ledetråd som ledet han til neste sted, helt til han fant kodeordet og skrek det ut. (denne konkurransen vant vi også.)

- så var det taudraing- rettferdig fordeling av gutter og jenter så var det å dra slik at båndet som var bindt fast i tauet kom over på vår side.(obs, pass opp for blemmer og brannsår)

- så var det drikke-konkurranse med sugerørdenne vant vi også

ballong sprekking -vi bandt en ballong rundt benet også hoppet vi rundt og skulle sprekke de andre sine ballonger jeg og en til på laget var igjen mot en på et annet lag mot slutten. Vi klarte å sprekke hans ballong og vinne denne konkurransen også.

- til slutt var det Svenske quiz med spørsmål om sanger som de spilte, beste svenske vits,  fotball, tv-serie sanger, historie, svenske ord/utrykk(viste dere at bæsj er øl på svensk? :P Denne vant vi også

 

Så var det premieutdeling, noen hadde fått blåe og gule kort for banning og uanstendig oppførsel under konkurransen som kunne ha innvirkning på poengene hehe. Dommerne kunne finne på å gi kort for snakking også.

De annonserte vinneren og det var mitt Team - vi vant kjølebag med godis, en pokal hver og en vandrepokal til neste års sommer konkurranse.

Vi betalte en 100 lapp hver for flere måneder siden, arrangørene planla dette før jul og det ble kjempe bra. Absolutt en tradisjon flere burde begynne med. Kjempe fin måte å bli enda bedre kjent med vennene dine og samle alle som du kanskje ikke ser så ofte til en heidundranes fest og konkurranse

2 kommentarer

Ingunn

28.06.2009 kl.22:25

Det hørtes ut som en skikkelig artig sommerfest! Hehe. Ser jo ut til at ditt lag var ganske overlegne ;)

Fashionista

28.06.2009 kl.22:30

Sjekk ut den nye bloggen. Her kommer til å blir lagt ut tips om mote, skjønnhet, velvære o.l.http://fashionistafashion.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits