Måker, løse hunder og fobierDa jeg var på vei til stranden så jeg denne måkebebien og en til under en bil parkert ved kiwi på stranden. Pass på hvor du kjører der det er mange biler, folk og dyr. Du vil vell ikke rygge på denne lille stakkaren eller et uskyldig barn som løp litt for fort?

På veien hjem fra stranden var det en løs hund ( jeg var tidligere veldig redd for hunder- men jeg liker  fortsatt kke at store hunder kommer løpenes i full fart mot meg. Heldigvis så stoppet den denne gangen. 

Jeg tror ikke det er noen som synes det hadde vært hyggelig å blitt overfalt av en stor hund. Hvis du har en ulydig hund som stadig gjør slike krumspring så hold den i bånd på offentlige steder. Noen ganger så tenker ikke hundeeiere. De tenker bare, å han er så snill så han gjør ingenting.

HVa gjør en hund hvis den blir grafset oppi ansiktet av et lite barn? JO ofte så biter den eller begynner å bli aggresiv og dette kan gjøre til at barne får et fobie mot hunder. Det var det som gjorde at jeg ble redd for hunder når jeg var liten, hunden bare hoppet oppå meg.  

SÅ TENK LITT hundeeiere. Vær snill å  plukk opp hundebæsjen til hunden, skal jeg bæsje overalt i hagen og på fortauet og bakgården din kanskje?

 

Har du noen fobier?

http://annieflower.blogg.no/skole.html

12 kommentarer

Esolum

01.07.2009 kl.16:08

God sommer! :-)Sjekk bloggen min, å svar på det siste sommer-innlegget mitt? ;*Ha en strålende dag videre!

Frida

01.07.2009 kl.16:20

Helt enig med att folk borde ha sina hundar i koppel! Ok att ha de lösa på speciella ställen, men där det är mycket folk kan man hålla de kopplade, man vet inte hur många som är rädda för hundar...

Team Victory's Billy

01.07.2009 kl.16:21

Det er veldig uansvarlig av hundeiere å la hunden gå løs! Spesielt etter at det ble båndtvang.

veronica h

01.07.2009 kl.16:24

liker ikke måker, så det hadde ikke gjort noe for meg om noen ble påkjørt. De ødelegger livet for folk. hahahvertfall her jeg bor. de styrter for ingenting

Emilie pettersen

01.07.2009 kl.16:24

Konkurranse på bloggen min :-)Vinn gavekort.

Isabel

01.07.2009 kl.16:27

Hehe, jeg har en kjempelydig hund men jeg er alltid på vakt fordi! Jeg går aldri med han løs om det ikke er et kjent sted for oss. Men nå bor jo vi litt øde til så her går han løs når det passer meg! Men jeg er alltid på vakt! Fint innlegg og god sommer =)

Maja

01.07.2009 kl.16:33

jeg var litt redd for hunder når jeg ble mindre, fordi jeg skulle ut av bilen og der kom en stor schæferhund mot meg, løs. og eierne, var to små jenter som sa at de ikke klarte å "fange" hunden igjen. syns ikke de burde fått gått med den hunden.

01.07.2009 kl.16:37

Åh, jeg forstår følelsen når store hunder kommer løpende mot deg!Jeg har selv slitt med fobi mot hunder så lenge jeg kan huske, og en av de verste tingene med å ha en slik fobi var uforstående hundeeiere som har mer fokus på hunden enn andre mennesker..Flott inlegg, ganske greit å høre at den finnes andre i samme situasjon.. ;)

☆Rebella☆

01.07.2009 kl.16:41

Helt enig med deg! Jeg har selv en stor hund, og jeg er veldig obs på at selvom jeg vet at hun er kjempesnill, skal IKKE folk føle ubehag rundt henne, jeg ville aldri unnskyldt meg med at 'hun er jo bare snill' - det er respektløst overfor folk som er redde; du lar ikke hunden være løs når du ikke kan stole på at den ikke stikker fra deg og bort til folk som går forbi; da kan du ikke ha hunden løs på steder der folk ferdes. Jeg tar Dina (min elskling, hunden min) i bånd når folk er i nærheten for de andres skyld; greit nok at jeg vet at hun ikke ville gått bort til dem, men holdt seg hos meg, men det vet ikke de, og folk skal aldri føle seg redde rundt henne hvis jeg kan gjøre noe med det, og jeg ville aldri avfeid folks redsel med 'hun er bare snill, det er ikke farlig om hun hopper på deg, hun vil jo bare hilse' - slikt provoserer meg noe helt enormt, det er så jævlig frekt og jeg er i hvert fall glad for at jeg og Dina overhodet ikke er slik, at jeg tar hensyn, som selvsagt bare skulle mangle at jeg tok!! Dina er 75%amstaff og 25%rhodesian ridgeback (løvehund), så det er mange som synes hun har et 'skummelt' utseende i begynnelsen - jeg ser bare et par seløyne som ser opp på meg; hun er virkelig noe av det snilleste jeg noensinne har vært utfor - men jeg er veldig klar over at folk som ikke kjenner henne eller rasetypene kan være redde, og da er det mye bedre at de får komme bort selv om de ønsker, de skal selvsagt ikke bli påtvunget noe som helst:) Hun har klart å få alle som har møtt henne, som først var skeptisk, til å se hvor god hun faktisk er - jeg elsker henne så sinnsykt høyt!!

kristin

01.07.2009 kl.18:13

ja det er bare å øve.. Plutselig forstår man det bare=)

♥ Christine Slydal

01.07.2009 kl.19:43

Sv; Takk for kommentaren, setter jeg stor pris på ! Over og underdelen har jeg kjøpt på Cubus, men ikke i sett, fordi jeg ikke liker hvite bikini truser så kjøpte overdelen til en type bikini og underdelen til en annen :-p

Figen :)

02.07.2009 kl.20:02

SV : Ja :( Stakkars,han kommer til å død når han blir 20,sikkert ;//Tusen takk for kommentaren ! Setter stor pris på det :)Så fin blogg du har ! ^^, likte veldig godt designet :))

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits