1 Juli og en uke til min bursdag

Men hva har jeg egentlig å feire? JESS jeg blir eldre, hele 21 år. Er ikke gammel ennå vil jeg si. Men jeg er nok sikker på at når jeg blir 40+ så kommer jeg nok ikke til å juble for å bli ett år eldre. 

Etter tyveårene så er det liksom ikke noe stas, er ingen aldersgrense som er 30 år, med mindre det er en lekeplass eller noe. Så hva kan man egentlig oppnå med alder når man faktisk begynner å bli gammel?


Noen oppnår ingenting, de bor hos foreldrene og sitter å spiller hele dagen, mens andre har jobbet seg i hjel og blir kanskje førttids-pensjonert før de får tjent inn nok penger til å utfylle sine drømmer om et stort flott hus, med stor hage og utsikt. Fin bil, bra inntekt og feriehus i tropene. 

HVa skal vi egentlig med alder? 

Masayene's alder blir satt ut i fra ansvar og hva man har oppnådd av prvilegium, og ikke etter hvor år siden fødsel. Hvorfor setter ikke vi alder etter den måten?

Hva ville dere foretrukket?

http://annieflower.blogg.no/reise.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits