Si takk for at du lever, ikke klag.

Senest i dag leste jeg en artikkel på VG sin nettavis; Passasjerer oppgitt av hele greia. Da et fly måtte repareres. Hadde det vært morro å satt seg på dette ødelagte flyet kanskje? NEI halllo vær glad for at det ble oppdaget ikke klag for at du sitter å venter på et fly som er i orden. Vær takknemlig for sikkerheten. Ferien er ødelagt er det noen som sier. Ferien hadde blitt mer ødelagt om du aldri hadde kommet hel hjem igjen hadde den ikke?

 

Vis takknemlighet for sikkerhetstiltak det kunne faktisk vært snakk om liv og død.

 

9 kommentarer

Susann

10.07.2009 kl.16:52

Jeg er ikke så glad i å fly nå etter at alt som har skjedd med flyene .. Men nei , har vel ingen skikkelig dårlige reiseopplevelser!

Sussi

10.07.2009 kl.23:16

Sv: Ja, men kan nok kreve pengene for det. Men vet bare ikke om det er verdt det..

Sussi

10.07.2009 kl.23:50

Sv: Ja, tydligvis. Hun skjønner ingenting. SÅ nå skal hun tydligvis ta det til advokat. Haha! Hun kommer jo til å tape og det blir ennå dyrere for henne:S At det går an:S

Sussi

11.07.2009 kl.00:01

Sv: Ja, det sier jeg også. Det er bare helt tragisk. Men hun får gjøre som hun vil. Vennskapet er over uansett. Jeg vil ikke ha venner som det der. Var uansett ikke så gode venner så ikke noe stort tap..
sv; Hei! Jeg har et fly å rekke så dette blir mindre personlig enn det jeg liker å være, ville bare takke for kommentar fra deg på bloggen min! Takknmeligfor at at du er innom! :) Som sakt må rekke et fly så er bare kjapt innom for å hvertfall takke ;D hehe. Planer for helgen?Ønsker deg en kjempefin Lørdag!

Laguna

12.07.2009 kl.14:14

sv; Takk for kommentaren :) Hm, nei..Nå er ikke livsitusjonen min den beste for en liten en med downs eller. Jeg har ikke utdanning eller noen ting, og vi leier der vi bor. Det er masse som skulle vært i orden før jeg skulle følt at jeg var istand til å ta meg av en med downs. Men, så skjedde det bare likevel, vi hadde ikke noe valg. Men, det som er så fantastisk er at jeg nå har gått fra føle at jeg aldri kunne vært istand til å gjøre noe sånn, til å føle at dette klarer jeg utmerket. Det skjer noe med en når man får et barn, du vokser, du blir ikke den du var før du fikk barnet lenger. Du blir en ny og bedre utgave av deg selv. Livet er herlig :)

Sunniva

15.07.2009 kl.00:08

sv; kjempefin hund,ja. OG heldigvis har jeg minnene :) Jeg har flyskrekk jeg :(

Sunny

15.07.2009 kl.00:25

Sv. Ja det virker faktisk som de fleste syns The oc er bedre, mer handling med mening. Det liker vi. Og humor hehe:) Jeg har aldri sett en hel episode, men det skal jeg nå=)

Donnalilly ;-*

18.07.2009 kl.21:57

har masse dritt fly opplevelser.hater å fly :p

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits