Tusenfryds ansatte kan de telle? (tidligere ansatts bekjennelser)
Hvorfor finner vi oss i å bli skutt opp i luften av en tenåring som ikke kan telle til tolv? Av Øyvind Engan sto det i en tidligere artikkel i VG.

Den ansatte sa obs nå var det vist for mange, obs det er plass til en til. Tingen er at med flere tusen besøkende i parken hver dag så blir det masse folk, disse trekker inn i køer, vi har kø system, men vi har ikke noe teller inni køsystemet som teller hvor mange det blir plass til på neste tur, av sikkerhetsgrunner er det begrenset hvor mye vi kan involvere oss i køsystemet når vår hovedoppgave er å betjene attraksjonen og ikke køsystemet.

Hør her; vi slipper altså inn ny gruppe, som skal inneholde f eks tolv personer.
Den ansatte åpner porten, og hva skjer? Hele køen presser seg inn, det er nesten umulig for den ene ansatte  å holde tilbake folkemengden og kunn slippe inn eksakt antall personer. Hele køen trenger seg på, mens den ansatte prøver å telle inn eksakt antall. Det er omtrent alltid en person som sniker seg inn usett. Det er derfor vi har grunndige sjekk rutiner når alle er sluppet inn. Vi teller og spenner fast og starter ikke attraksjonen før alt er i orden.

Dette må alle akseptere og forstå.
Det kan settes inn nye tiltak for å forsikre seg om at det kunn kommet inn eksagt antall.
Men vil dere virkelig bli slengt bakover eller tilbake i køen av svære vakter som skal påse at folkemengden ikke presser og at eksakt antall blir sluppet inn? Det vil vell strengt talt ikke være en positiv kø og park opplevelse?

De som styrer de store attraksjonene er 18 + og da er de voksne, de er ikke barn.

Har du en negativ opplevelse med en tusenfryd-ansatt, fortell, så kan jeg prøve å svare på hvorfor det kan ha skjedd.

13 kommentarer

Linda NK

04.08.2009 kl.14:17

Jeg er helt enig med deg. Jeg synes alt der går helt greit, jeg :D Er vel det samme hvem som gjør det, så lange det er trygt og personen har fått opplæring :)

christina

04.08.2009 kl.14:37

Sant så sant.. Jeg utfordrer deg !1. Skriv 10 ting som ingen vet om deg. 2. Legg ut 1 bilde som er et av dine beste minner. Fortell om det.3. Legg også ut et bilde du liker, og fortell hvorfor. 4. Også et bilde du IKKE liker, og hvorfor du ikke liker det. 5. Så utfordrer du 5 til.

Jeanette Stenersen

04.08.2009 kl.14:43

Enig med Linda. Jeg har ikke reagert på dette tidligere, og jeg kan ikke se hva som er problemet. Man kommer ikke inn noe tidligere uansett, er det bare plass til 12, så er det bare plass til 12. Det er ikke noe noen kan gjøre med det.

andrea

04.08.2009 kl.14:43

Jeg synes den artikkelen der var full av bullshit og jeg ble sykt irritert over den. Så jeg sendte fyren mail om at han ikke kan skrive sånne ting, at han ikke har noe rett til å skrive sånt når han ikke vet hva han snakker om engang, pluss litt til. Så svarte han, og han sa at det ikke var meningen at artikkelen skulle postes, at det bare var en personlig mening osv, og at alt skjedde mens han var på ferie, så han fant ikke ut at artikkelen var postet før en uke etter. Ikke det at jeg tror på ferie greiene xD

anette petersen

04.08.2009 kl.14:45

JEG HAR EN KONKURANSE , BLI MED : D

Heidi M. E

04.08.2009 kl.14:45

Lenge siden jeg var på tusenfryd sist, men jeg opplevde aldri at vi ble for mange eller få. Om det skjer er det jo enkelt å rydde opp i, skjønner ikke at folk tar så ivei for det. dere starter jo ikke akkurat karusellene mens noen ligger midt i karusellen uten å bli satt fast eller.

Sofie M

04.08.2009 kl.14:53

SV: Hehe, ja ;) Du var nr 1000 :-D

murmeluppa☪

04.08.2009 kl.15:02

sv: For å være ærlig, så driter jeg i hele BMI'en...men ifølge den BMIkalkulatoren så skal jeg altså ligge på 50-55kg... og DET, er uaktuelt, det kunne ikke falle meg inn å bli så tynn...men takk for tipset ;) Jeg foretrekker å ligge på det som BMIkalkulatoren kaller overvekt ;)Fin side du har btw :)

MALIN

04.08.2009 kl.15:08

sant ja ..fin blogg =)

Siv Jensen

04.08.2009 kl.15:21

SV: jeg har prøvd det. Og det funker=)

Victoria

04.08.2009 kl.20:20

Annie søte
å jøssessv; Hei! Ville bare takke for din kommentar på "abort" posten min! Gøy å høre din mening! Det setter jeg veldig pris på! :D Håper du får en kjempetrivelig dag!

Victoria

05.08.2009 kl.19:58

Hva driver du på med fortiden da søte :)?

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits