Hvordan takle stess? Tidenes beste start på dagen:)

I dag var det første skoledag på mitt siste år på Bachelor i hotell og relasjonsledelse.

I andre time var det rigget opp med to høytallere og en mann med gitar, vi skjønte ingenting. Denne mannen med gitar som kom fra bandet Rust hadde laget sanger om ledelse, motivasjon og begeistring i forhold til å være en god leder. Han spilte og sang og 200 elever sang med det var helt fantastisk. Så snakket han om sine erfaringer som leder, både feil han hadde gjort og hva som gjør at man skaper en god arbeidsplass sammen med sine medarbeidere. 

Hovedpoenget er at man ikke skal "løpe løpe løpe" - altså stresse og jobbe seg i hjel, man skal rett og slett leve. Det er så alt for mange som får drømme-jobben men som ender opp med å jobbe seg i hjel. Da betyr ikke drømme-jobben med  en million inntekt like mye lenger.

Det viktigste man er nødt til å gjøre som både leder og medarbeider er å sette av tid, sette av tid til å leve. Ikke gå inn i en ond sirkel hvor man står på autopilot som en maskin når man jobber. 

Dette kan gjøres gjennom å dele glede og positive opplevelser. Negativitet og å være sur på jobb skal ikke være tillatt.

Å være positiv  og dele f eks en positiv hendelse med andre motiverer så utrolig mye. Negative holdninger og adferd kan gjøre folk umotiverte, uinterisserte og dårlig selvtilit og det kan ha negativ påvirkning på deres arbeidsutførelse.

Ledelse og motivasjon skal jeg komme dypere inn på i et senere innlegg:)

 

Har du hatt en litt anderledels skoletime noen gang? fortell.

Husk; lev lev lev, ikke løp løp løp

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits