Husleie, hvordan redusere.

Altså dette med husleie kan være kraftig overvurdert av enkelte utleiere. Mange av de vil på andres bekostning tjene mest mulig penger.

Så før du undersøker leiligheter bør du:

  • Sjekk husleie i nærliggende tilsvarende leiligheter - Sjekke ut hva tilsvarende leiligheter i nærområdet ligger på. Kraftig over dette bør det altså ikke være.
  • Lei møblert - Dersom du ikke har mye møbler og hvitevarer fra før vil det lønne seg å leie møblert (til og med dersom leien er litt høyere en tilsvarende umøblerte i nærheten)
  • Les nøye gjennom kontrakten - Når man skriver under kontrakten vær obs på om det står noe om at utleier kan regulere husleien og hvor lang oppsigelsestiden er, man vil unødig betale husleie på to leiligheter om man finner seg en ny.
  • Redusering av husleie - Husleiekontrakten utløper og du vil fornye den. Da er det lurt å ha et møte med huseier for å signere ny kontrakt. En lojal leietaker som alltid betaler leien til riktig tid er gull for huseier. Huseier gjør en risiko ved å ikke velge en lojal leietaker som de kjenner fremmfor en ny som de ikke kjenner. De vet jo ikke om den nye er like betalingsvillig og flink til å overholde betalingsfrister. Altså du som lojal leietaker bør finne de rette argumentene for at husleien skal bli redusert dette er en vinn vinn situasjon hvor du får mindre husleie og huseier får en lojal leietaker som betaler når han skal.

Jeg og Johnny fikk leien redusert med en del, så det skader ikke å prøve.

har du noen spm om husleie eller samboerskap så er det bare å spørre:)


2 kommentarer

25.08.2009 kl.22:57

Nå kan du få gratis gavekort som du kan bruke hvor som helst, når som helst og til hva som helst!Du kan til og med bruke den på nettet :)Bare registrer deg her:http://norge.gaveland.com/signup.php?ref=VyiishGod fornøyelse :)
Heei :) så hyggelig å se at du har kommet deg inn i bloggverden også da :) kjempe søt side ;) Da har du fått frank som fast leser ;) klem fra meg..

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits