Vekt-diskriminering hvorfor?

Jeg har alltid fått høre at jeg er tynn, hvorfor synes folk det er greit å gå rundt å si at folk er tynne?

Jeg skjønner det om det hadde blitt et problem som jeg ikke kunne innse og det kunne hatt fatale følger. Men det har det aldri hatt for meg. Jeg spiser faktisk mer enn de fleste jeg kegging. Men det har seg faktisk sånn at jeg har rask forbrenning så hvis jeg skal legge på meg må jeg bo i en matbutikk.

Men tilbake til at folk sier at andre er tynne. Det er rett og slett frekt synes jeg. Jeg går ikke akkurat rundt og sier at folk er feite. jeg skjønner ikke at det går ann å være så frekk. Hvorfor er det så nødvendig å si det. Tror ikke folk jeg er klar over det? Tror ikke folk jeg er normal og ikke gjør noe med det? Folk sier du er tynn du må legge på deg litt. I KNOW men hva skal jeg gjøre da, kapre en matbutikk og få betalt for det. Er du klar over hvor mye jeg må spise med rask forbrenning? Hvertfall 10 måltider pr dag (inkludert mellommåltid).

Skal jeg liksom gå bort til noen jeg synes er feit og si at ØY du er feit, jeg tror du må slanke deg litt. En hver person som har respekt for andre mennesker ville ikke gjort det.

Fordi det er greit og mer akseptert at folk er tynne skal det da være greit å si at noen er det? Jeg har samme problemet som en som er tykk, bare andre veien. Men dette skjønner ikke folk. De sier HAHAHA har du et vekt problem, du er jo tynn. Er liksom alt perfekt når man er tynn da eller? Jeg skulle så ønske jeg hadde former jeg.

Min mening om kropp:

Min mening om kropp er at folk må få lov til å ha den kroppen de har, i den grad den er sund og personen er frisk. Men når det begynner å bli et problem da må man selv innse at man må gjøre noe med det. Dersom man f eks som tykk ikke kommer seg opp av sengen eller som tynn har undervekt på 30% 40% under idealvekt og fortsatt ikke innser at det er et problem, da bør en WAK UP CALL gjøres, men ikke av hvem som helst. Man ser om en person trives med vekten sin eller ikke.

Jeg synes det er penest og ha former, jeg skal ikke gå noe mer inn på hva former er for meg.

Hvis man er tynn er det fint om man har muskler, jeg har begynt å trene, muskler veier mer enn fett og man slipper slik en hengslete holdning. Man ser rett og slett sundere ut når man trener uansett vekt.

Det viktigste er at man trives med sin kropp og har en sunn kropp og livsstil. Å endre til et sundere kosthold kan ha effekt på mer enn bare vekten, det kan gi deg en positiv livskvalitet og ikke minst masse energi:)

Har du opplevd det samme som meg som over eller undervektig? Fortell gjerne din historie og del erfaringer:) Husk at du er UNIK<3

 

3 kommentarer

Lene Ask

04.09.2009 kl.18:15

veldig fint skrevet! Er enig i det du sier. Folk tenker kanskje ikke at det er like ille andre veien, å si du er så tynn.. Er ikke alltid like moro det heller.

Bra skrevet :)

Lene

04.09.2009 kl.18:21

Enig med deg, folk tenker ikke over at det sårer like mye den veien.

Jeg har alltid vært ganske tynn, selv om jeg spiser som jeg skulle se ut som en flodhest.

Jeg føler meg faktisk ikek noe pen av den grunn at folk sier "ååå, du er så tynn du, hvordan får du det til" altså, de kunne liksågodt ha byttet ut tynn med feit.

Har alltid lurt på hvorfor folk synes det er greit å kommentere at folk er tynne, men om de sier "du er feit" så er det slemt... I don't get it...

June E

04.09.2009 kl.18:21

Helt enig.

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits