Paraply i vinden, holdt av "Jan Thomas"

Jeg gikk oppover Karl Johan en regnfull dag  for noen dager siden. Noe jeg la merke til var at alle hadde paraply, Karl Johan var full av paraplymennesker. De fleste var sorte.
Jeg vet ikke hetl om jeg synes det er manndig med paraply. En av de stressede dresskledde mennene i hovedgaten hadde paraply. Jeg synes det fikk han til å se nesten litt feminin ut. Med dress og bare en paraply for å ikke krølle dressen men holde regnet borte.
Men egentlig så er det blitt mer og mer akseptert at menn er feminine. Men er egentlig det det rette ordet? En mann er jo ikke feminin bare han bryr seg om hvordan han ser ut, i klesveien. En mann er i følge min mening heller ikke feminin om han bruker hudprodukter. Det er jo ikke tøft å ikke ta vare på huden sin.
Så hva gjør egentlig en mann for feminin? 

Én kommentar

UtenVerdighet - Anne Belinda

05.09.2009 kl.00:09

sv; takk

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits