Historien om en avhengighet (hvordan få det bedre?)
HVA, det er bare en gulerot igjen i kjøleskapet hva har skjedd? Da jeg la meg var det 8 stk gulerøtter i kjøleskapet, da jeg våknet var det 1 stk igjen. Hva har skjedd i løpet av natten?

Det var ca kl 23.30 natt til søndag hendelsen skjedde. Den etterlatte har en teori om at "Johnny" fikk et alvorlig snacks kick rundt 23.00.

Spor på åstedet tilsier at det har skjedd en desperat jakt etter et alternativ til snacks(chips). Sofaen er ikke slik den ble forlatt, skap og skuffer står også åpne. Tydelig preget av en vill leting. Siste spor ender i kjøleskapet hvor det finnes fettavtrykk på håndtak og i grønnsakshyllen. Det ligger en spiss gjenstand på kjøkkenbenken, noe "den etterlatte" tror kan ha vært våpenet som er brukt for å partere objektet.

"den etterlattes" konklusjon er at "Johnny" i sin desperate jakt gjennom stue og kjøkkenet fant sitt alternativ til snacks(chips) i kjøleskapet. Offeret ble 7 uskyldige gulerøtter.


Så jenter, hvis deres kjære trenger å bli litt sundere så kjøp sunde alternativer og putt det i kjøleskapet:)

Én kommentar

Annie

13.09.2009 kl.19:06

Det var ikke meg! Vi har i de siste ukene hatt problemer med rotter og andre skadedyr som spiser opp avlingene... Plutselig fikk etterforskningen en ny vending...

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits