Vi er ikke super-mennesker. Yes man??? NEI

Vi står ofte ovenfor tusen valg hver uke.

Mange av oss klarer ikke helt og si nei til ting. De vil gjøre andre glade og leve opp til andres forventninger av deg. De utfører altså en typisk "Yes man" instilling. Det fungerer kanskje i en periode, det kan faktisk gå flere år før du merker utingen ved dette positive ordet. 

Altså når man sier ja til alt fører det til at du ikke har noen grenser lenger. Det kan få fatale konsekvenser. Man kan havne i feil miljø, bli utmattet/utbrendt elelr utvikle en kronisk sykdom som egentlig aldri blir bra. Tenk deg hvis du skal gjøre alt alle spør og ber deg om, det er jo ingen som hverken kan eller er i stand til å gjøre alt. Kroppen trenger hvile. 

Å kjøre kroppen på autopilot og nærmest leve som en robot-maskin er definitivt ikke løsningen. 

Opparbeid deg en mer selvstendig væremåte. Våg og si nei, ikke tenk på hva alle andre synes. Det er viktig meg egne meninger. Det er slik man lykkes her i livet. 

Mange mennesker, spesielt unge frykter å "stand out" når det kommer til å f eks være med på den kjempe kule festen hvor alle de kule skal, når du kanskje egentlig burde vært hjemme å lest til eksamen. Tenk deg hvor mye den festen kan ødelegge for deg. Arbeidsgivere ser på karakterer. Det sier noe om DIN individuelle innsats i arbeid. Du kommer ikke langt ved å være avhengig av andre. 

Det er ingen toppledere med mill inntekt som har kommet dit uten hardt arbeid og riktige prioriteringer på egenhånd.

Jeg hører stadig om unge som f eks velger samme linje som venninnen selv om de egentlig vil gå en annen linje. Er det rart det er mye "drop out" i skolen?

Du kjenner din egen kropp best. Prioriter riktig og våg og si nei, det handler om din helse.

7 kommentarer

Ida

05.12.2009 kl.21:28

Pen blogg :-D Sjekk ut min blogg, www.latte94.blogg.no
Så sant, så sant! Likte bloggen din, btw :)

Vegma

05.12.2009 kl.21:37

Så sant så sant.. Man bør gjøre det man SELV vil, ikke som alle andre. ; )

Andrea<3

05.12.2009 kl.21:46

Fin blogg :)

www.slektissene.blogg.no

05.12.2009 kl.21:52

Utrolig fin blogg :)

kommentere på vår ? : )

Marthe

05.12.2009 kl.22:20

fin blogg :D
Hei! Denne kommentaren blir sendt til deg ettersom du sa du ønsket en blogganmeldelse på bloggen min (uansett om du har fått en "bling" fra før eller fortsatt venter på vurdering).

Jeg vil veldig gjerne anmelde din blogg! MEN det er nå snart ett tusen bloggere som har skrevet til meg og bedt om anmeldelse, derfor må jeg sile ut dem som virkelig vil ha en ærlig vurdering av sin blogg.

Du kan gå inn på min "blogg anmeldelse" side på bloggen min og lese i toppen av innlegget hva som skal til for at DIN blogg får en vurdering :) Ville bare si ifra, beklager såå mye for "spam", og for all del IKKE tenk på at du trenger å svare denne kommentaren! Ha en flott søndag! :D

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits