After education, what's next?


Bachelor oppgaven er levert og bachelorutdanningen i hotell og relasjonsledelse på Markedshøyskolen i Oslo er nå fullført.

Hva står nå for tur?

Jeg er helt sikker på at flere i samme situasjon som meg har grubblet over mange valgalternativer, det finnes jo så mange.

  • Ta en ny bachelor grad
  • Gå videre på en master grad
  • Studere i utlandet
  • Jobbe i utlandet
  • Reise jorden rundt
  • Begynne å jobbe
  • Eller bare slå seg til ro og få barn

Jeg bestemte meg for å se etter jobber. Det var ikke akkurat en enkel sak for meg som er så kresen. Men i og med at jeg har drevet med forbrukersalg i flere år så har salg blitt noe som motiverer meg mest når det gjelder arbeid.

 

Det som er så morsomt med salg er at når du har fått et salg og kunden viser begeistring og er fornøyd så får man en slik fantastisk lykkerus inni seg. Jeg var gått lei det tradisjonelle forbrukersalget i butikk og fant til slutt drømmejobben som salgskonsulent i Soliditet Norge som driver med business til business salg.

 

Så mitt råd til dere som nå grubbler på hva dere skal gjøre er å be dere om å gå litt inn i dere selv. Kjenne på hva som virkelig driver deg og gir deg begeistring. Selv om det som faller inn i hodet ditt egentlig virker helt sprøtt og umulig å oppnå så prøv.

Veien kan bli humpete og lang, men tenk så deilig følelse når du har oppnådd det du ønsker:

 

Ønsker alle lykke til med valgets kval.

5 kommentarer

Marita<3 - maaritasin.blogg.no

11.06.2010 kl.12:12

Kommenter det nyeste innlegget mitt og du gjør meg utrolig glad<3

ida Therese

11.06.2010 kl.12:29

det er jo veldig smart å finne seg en jobb ; ))

MERETHE

11.06.2010 kl.12:49

Uuuh. Jeg ville gått for jorda rundt. Jobbe kan man gjøre resten av livet.

Frøken Nonsens

11.06.2010 kl.13:05

Hørtes spennende ut å jobbe eller studere i utlandet. Så får du jo sikkert reist litt også. Jeg kunne godt tenkt meg å studere i utlandet. Syns det virker spennende, men sikkert litt ekstra arbeid også... :)

carinacharlotte

11.06.2010 kl.13:07

alltid vanskelig å vite, du må bare prøve å finne ut hva du brenner mest for og hva som gjør deg lykkelig da. jeg ville studert i utlandet :)

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits