Dårlig selvfølelse? Jeg vil høre din historie.

 Det er desverre mange som sliter med dårlig selvfølelse. Det kan være flere grunner til det. alt fra oppvekst, mobbing til reklameindustriens bilde av hva som er perfekt. 

 Sliter du med dårlig selvtfølelse Føler du at du ikke er tilstrekkelig nok. Tør du ikke  fortelle noen hvordan du EGENTLIG har det? 

 Jeg har et spennende prosjekt på gang som angår det med kvinners selvfølelse. Jeg trenger din historie.

 Historiene vil bli anonymisert og sitater og historier vil bli lagt ut på en ny blogg som jeg skal starte. Denne bloggen skal skape dialog mellom de som sliter. Samt at den skal gi alle mulighet tilå dele sin historier og tanker helt  åpenhet over et ganske tabubelagt tema. Målet er at den bloggen skal skape åpenhet rundt dette temaet som desverre har tredt frem pga Janteloven.

Har du ern historie om deg selv eller noen du kjenner? 

Historier kan sendes på denne mailen: annemarie.johannessen1988@gmail.com

Alle innsendte  bidragh vil få en mail og link til innlegget når det blir lagt ut samt mail med kommentarer til den historien. Alt for å hjelpe hverandre:)

5 kommentarer

Amir-Alexander @ AAZH

24.04.2011 kl.16:18

Huff, dårlig selvfølelse er ikke en god ting..

tiredofmainstream

24.04.2011 kl.16:21

Går det ann å sende deg det på innboks istedet for som en kommentar?

Krisistine

24.04.2011 kl.16:28

jeg har slitt mye med det.. men på grunn av andre årsaker. har skrevet litt om "min historie" i dette innlegget: http://krisistine.blogg.no/1294934117_13jan2011.html. kanskje ikke så mye om min selvfølelse, men det slet veldig på meg. du kan jo hente noen sitater/avsnitt dærfra om du skulel finne noe interessant. heldigvis klarte jeg å kjempe meg opp, og med god hjelp fra venner, og lærere fikk jeg meg på topp igjen.

anonym

24.04.2011 kl.16:34

Jeg tenker mye på hvordan jeg ser ut. Hvis jeg ikke ser bra ut vil jeg ikke bli godtatt i "gjengene", jeg er redd for hva alle mener om meg. Hvis noe ser på meg i svømmehallen/ på stranda, tenker jeg "hva synes den personen om meg? er jeg stygg? Det kan også være fordi jeg er ungdom. Det er vel det de fleste tenårings jenter gjør? Tenker på hvordan vi er, oppfører oss, ser ut og får dårlig selv tillit.

Om det''unaturlige'' (osv)

24.04.2011 kl.20:04

Tusen takk!! :)

Jeg skal skrive sånn av å til !! :))

Det er mange som klager på andre uten å se på feiliene dem har selv, men sånn er det. Du har rett :))

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

24, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits