I have a dream...


Jeg har holdt på med et lite hemmelig prosjekt i snart 2 år.

Jeg skal starte en nettbutikk. Vil ikke si så mye om konseptet rundt enda. Fortsatt mye som skal på plass. Test salget er allerede i gang på side2vintage. Sjekk det ut her.

For at lanserngen skal bli best mulig trenger jeg litt innspill fra dere.

Hva handler du som oftest på nettbutikker?

Hva er gjennomsnitts pris pr handel? 

Hva er viktig når du skal handle i nettbutikk? (bilder, rask levering,store/små størrelser, flere forskjellige stiler, flere betalings muligheter, mulighet for å komme med forslag til varer vi bør ta inn etc.)

7 kommentarer

Eline Christine

05.07.2011 kl.22:12

så utrolig kult! for at jeg skal handle på nett må det være billig, bilder nok til å se hvordan plagget/tingen ser ut (gjerne både på modell og bilde av bare plagget), og selvfølgelig at selve tingen er fin. for å få alle til å like tingene er det kanskje viktig å ha varierte varer, litt for alle:) i tillegg må det være mulig for meg å betale med postoppkrav, siden jeg er under 18:)

I have dreams

05.07.2011 kl.22:16

jeg handler mye på ebay, og da spesielt bøker. nøkkelordet her er prisen, man kan få tak i ting så utrolig billig, og det er så mye rart man kan finne på ebay altså, alltid moro å se hva forskjellige folk legger ut for salg :)

det som er viktig for meg ang de varene jeg bestiller er såklart pris, men også kvalitet og jeg setter veldig stor pris på rask levering.

jeg bestilte for en uke siden et par Meredith Gentry bøker som kom for et par dager siden, 2-4 dager leveringstid er helt topp synes jeg.

lykke til med nettbutikken din, jeg synes dette hørtes veldig spennende ut, og jeg håper det blir en stor suksess :)

airi - kommenterer tilbake

07.07.2011 kl.21:15

så kjempe søt blogg :))

ninaworld

07.07.2011 kl.21:15

Så kult, handler mest hvis det er billig, og ikke tar så lang tid å få i posten! Gratis frakt er også er stooort pluss :)) I allefall ikk over 100kr!

- hyggelig med kommentar tilbake :D

honeyboney

07.07.2011 kl.21:16

Kjempekult! For meg er det viktig med alt det der du nevnte :-D

Tinasblogg

07.07.2011 kl.21:43

Lykke til med åpningen av nettbutikk =)

Ida Christine West

07.07.2011 kl.21:53

Jeg fikk ikke helt med meg hva du skal selge, men dersom det er en mulighet for det, synes jeg du skal ta inn moroccanoil shampoo og balsam,. er så lei av å bestille det fra usa! =P Noe av det viktigste med nettbutikker for meg er vel rask levering.. :) Ellers liker jeg sånn, gratis frakt når du handler for over 500 kr osv.. Masse lykke til da! :)

----------------------------------------------------------------------------------

Kan du lage design til meg for 400 kr? Les øverste innlegg på bloggen min

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits