Gårsdagens

Chili- og limekylling med pasta:

Ingredienser:
6 stk
kyllingfilet
ca.8
stk rød cherrytomat
300 g
lasagneplater
1 dl
ruccula
½ dl
olivenolje
1 ss
balsamicoeddik
1 ss
kapers
revet skall av ca.½ stk lime
2 stk
rød chili 

Slik gjør du:

1. Stek kyllingfiletene i smør i middels varm stekepanne 3-4 minutter på hver side og la dem hvile like lenge. Skjær hver filet diagonalt i 1 cm tykke skiver.

2. Brekk lasagneplatene i store biter og kok etter anvisning på pakken. Skyll pastaen i rennende, kaldt vann og la den renne godt av seg.

3. Fordel pastaen på tallerkenene. Legg på kylling, tomater og ruccula. Bland olje, balsamico-eddik, kapers, limeskall og chili og drypp blandingen over retten.


 Server med godt brød til. 

Næringsinnhold: 

Energi:628 kcal
63,2 g
Protein:63,2 g
15,8 g
Fett:15,8 g
55,7 g
Karbohydrater:55,7 g
1,6 mg 

Dette var fantastisk. Min skeptiske samboer var også fornøyd.

Liker du chilli i maten? 

http://www.matprat.no/sunn/chili-og-limekylling-med-pasta/

3 kommentarer

Hannah

13.07.2011 kl.14:35

namm, det så godt ut :-)

Eline Christine

13.07.2011 kl.17:10

åh, <kylling3. elsker kylling:D

Therese Birkeland

13.07.2011 kl.23:20

så deilig ut

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits