Kanskje ikke så uskyldig


Man merker at man har valp i hus kan man si. Har på kjøpe fått med en støvsuger. Kommer veldig bra til under kjøkkenbenken. Alt går ned, uansett om det er steiner, smuler eller papirbiter. 

Ikke rart stakkars, lille Stella klør jo i tennene. Råd til alle fremtidige valpekjøpere. HAMSTRE tyggeleker og struper/griseører etc. Om du ikke har nok så kan du risikere en ødelagt sofa eller stoler/bordbein som er gnagd i stykker.

Har du en morsom liten historie om en "raptus" din lille hund har hatt? Evt kanskje et lite barn? 

3 kommentarer

MAYASB

20.07.2011 kl.14:38

så søt! :D

hyggelig med kommentar tilbake;*

I have dreams

20.07.2011 kl.14:44

åh, så nusselig hun var. Og Stella var et kjempefint navn.

jeg husker da Ajax var en liten valp som kom hjem til oss i min barndom, den lille valpen som var en dobermann minnet litt om Bambie på isen der den forsøkte å manøvrere seg frem på de glatte flisene, den rev istykker alt og fikk oss til å le hele tiden, til og med bjeffinga var nusselig, husker jeg elsket den valpen med hele mitt hjerte :)

Mina Kanchan

20.07.2011 kl.22:24

Så søt hund :-)

Sv: ja det tviler jeg ikke på :-)

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits