Rustique poncho and cape

Høstens kalde vind og tåkete morgner kommer sakte men sikkert innover oss. Overgangen fra sommer til høst er ikke lettt. Man vil være varm men ikke bruke noe som er for tungt å bære, Været blir ofte varmere utover dagen. Gå for en 70 -talls eller en aztetisk maya-inspirert pocahontas cape eller poncho som du bare slenger elegant over antrekket.

Høstens farger er alltid fantastiske. Rustikke fargetoner som rusen høst rød, forskjellige drue toner, grå og rosa sement. Fargene kan også gå fra industriell ødemark til farge inpirer av eldet metall som blekblå, jern grå og kobber brun.

Når det gjelder stoffer velg kokt ull, tweed og flanell med rynke- og vaffel effekter med dobbel lukking eller buttons. 

Style den med bare boots, skinny jeans med et tynt belte i livet. 

 

 

 /Gina Tricot

 

 


/Bikbok /Asos/ Asos.
/Lindex /Cubus
//Gina Tricot/Asos.

Hva synes du om denne høst trenden?

Hvilken likte du best? 

Delvis reklamebasert innlegg:

2 kommentarer

Jenlen

20.08.2011 kl.10:27

snygga plagg det där till hösten!

I have dreams

20.08.2011 kl.17:15

jeg liker ponchoer, og tenker de er perfekte nå til vinteren, men jeg så ikke ponchoen i mine yndlingsfarger som er blå eller lilla :) kanskje den ferskenfargede, hadde jeg valgt.

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits