Kvinnelig luksusfelle

Mitt inntrykk av dagens motefokuserte er at de med tiden har blitt svært luksusorienterte. Unge helt ned i 14 års alderen med Louis Vouitton vesker. 

Hva kan man forvente med forbilder som Victoria Beckham og Paris Hilton som viser sin vellykkethet med dyre håndvesker og designerklær? The daily mail melder om at stadig flere kvinner går personlig konkurs. Av unge under 24 år så er hele 55 % av de som år personlig konkurs kvinner.

Ser man på mange moteblogger så har de ofte fokus på dyre designerklær og vesker. Det blir skapt et bilde, en fasade om at luksus og dyre merkevarer skaper status i moteverden. De handler nye klær hver uke. Har et nytt antrekk hver eneste dag som de poster på wallen sin.

Jeg foretrekker heller "In the style of Beckham" enn å kopiere henne helt. Det finnes utrolig mye fint som er omtrent likt men kanskje mangler en liten detalj fra orginalen. (Men ta avstand fra piratkopier). 

Så du som er ung og kanskje har jobb og bruker alle pengene på klær og luksus. Tenk deg om.  Eiendom/bolig er en investering.  Start  heller med å spare som ung. Mange av landets rikeste gir nettopp dette rådet. De er sparsommelige og investerer de pengene de har riktig. Jeg vil heller se fantastisk ut som gammel enn som ung. 

Hva med fremtiden?

Vil du ikke ha din egen leilighet etterhvert? Om du har kredittkort/forbruks gjeld så er det vanskelig å få lån. Om du har et ekstremt forbruk så har du ikke noe særlig sparepenger. Om du ikke har sparepenger så har du heller ikke egenkapital. 

Man må ikke kjøpe alt som er fint for å inspirere leserne sine. Lag foreksempel kollasjer "inspo". Finn lekre alternativer  til dyrt design. Vintage er også i vinden, da kan du sikre deg noe unikt som ingen andre har. 

 

 http://www.na24.no/article3219131.ece

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits