Fashion upgrade, the heritage of England - get the look

 


/Carven

Kilten er en keltisk nasjonaldrakt for menn. Den har siden vikingtiden fått en god del oppgraderinger og er nå på vei inn i motebildet på ny. Denne gangen kombinert med en look av preppy britisk skoleuniform og nettopp den tradisjonelle nasjonaldrakten.

Mønster: 

Skottske ruter, fiskeben og hundetanns -mønster mixet med lær  var å se på blandt annet Sonia Rykiel, Pucci, Christian Dior og Gucci sine catwalk visninger nå i høst.

Trend: 

Uniformlignende blazer jakker og trench i bruntoer og kobber farger. Gjerne med et skinnbelte i livet for et feminint preg. Skjørt og bukser i mønster lik fargen på løvet på bakken.

Tilbehør: 

Lange sokker eller strømper gjerne med mønster kombineres med herreinspirerte loafers eller høye sko med reim for en mer feminin look.

Når det gjelder vesker så finnes det utrolig mange lekre rutete. Men om du går for en look med ruter i plaggene, velg heller en veske i skinn  f eks slik som den røde med hesten nedenfor.  

Brune skinnhansker, sløyfer og våpenskjold inspirerte smykker er lekkert tilbehør til denne trenden.

Hva synes du?  

/Asos


/Asos


/Asos


/Asos

Sko nr 1 og 2 /Nelly. Resten /Asos

/Asos

/Asos 

Én kommentar

Silje Lilleås

04.09.2011 kl.16:07

Det er dritkult! :D

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits