Fashion icon of the 60 ans 70's Jane Birkin

 Jane Birkin er en Engelsk skuespiller, modell og sangerinne mest kjent for sitt arbeid på scenen. Navnet lyder kanskje kjent?

Det er hun fikk faktisk en bag oppkalt etter seg bedre kjent som "birkin bag" . Senarioet som ga  Hermès sjefen Jean-Louis Dumas inspirasjon er ganske tilfeldig. Hun satt vedidenav henne på flyet. Hun la sin strå  veske i cupen, men innholdet falt i bakken. Hun forklarte Dumas at hun synes det var vanskelig å finne en weekend bag i ordentlig kvalitets skinn. Han laget dermed en en sort veske i mykt skinn til henne.

Det er faktisk hun som synger  "Je T'aime,...Moi Non Plus" som har vært på noen reklamer tidligere. Sangen vakte mye oppsikt da hun ga den ut, hun puster tungt og stønner i sangen. En virkelig sensuell sang sunget på Fransk.

Hun har en helt fantastisk stil hvite skjorter og herre jakker og sokker i pumps. Flott inspirasjon nå som disse tiårene er tilbake i moteverden.   

4 kommentarer

Jane er nydelig :-)

Annie

08.09.2011 kl.21:28

linda: Takk for kommentar. Du har utrolig kul stil:) Elsker det siste antrekket du la ut<3

Nadine

08.09.2011 kl.21:48

Sv-takk for komentaren,og at du gadd å lese innlegget :)

Alexa

08.09.2011 kl.22:07

Jane Birkin bærte fin og brød i baggen sin, og vi setter det som en statusobjekt, haha. Hermes har fantastiske vesker, men birkin bag er noe jeg virkelig usikker på. For det første, må man "stå i kø" i flere år, hvis man ikke kjøper fra en buyer, for det andre- det er en "intellektuell" og dyr veske, som er latterlig å bruke av tenåringer. Sånne ting synes jeg skal man vente til man blir eldre, for at det ikke skal se rart

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits