FASHION WEEK NY 2#

Diesel black  gold:

Diesel har siden sin opprinnelse henvendt seg til det unge voksne markedet. Sofistikert, trendy og røft.

 Denne våren er det glam som gjelder. Glam, lag på lag og mixing av stoffer. Ton ned en glammy skinnende topp med en ensfarget jakke. Eller for den litt mer vågale så kan du glamme den enda mer opp med en shiny bukse til. jeg kan hverfall si at jeg elsker disse kombinasjonene av røft og sofistikert.

 

DKNY:

Fantastiske Donna som forlot sitt springbrett "to design modern clothing for modern people". Brandet DKNY handler om frihet, maskulin vs feminin. Rett å slett å være kvinne og forstå kvinnens proposjoner. Visningsdagen var for henne veldig spesiell av to grunner. Det var 10 år siden DKNY-day og sep 11.

Hennes inspirasjon for vår kolleksjonen var Amerika. Rødt, hvit og blått. Feiringen av Amerika og morgendagens kvinne.

 Doo-ri:

Hun har vunnet flere mote priser og hadde sin debut på New York fashion week i 2004. Hun er kanskje mest kjent for sine kjoler med helt unike draperinger.  

Vår kolleksjonen hennes er enkel men alikevell kreativ med unike draperinger både på over og underdel. Fin kombinasjon av duse lyse farger og snitt. Hun er virkelig dyktig til å få frem det beste ved en kvinnes kropp.

Jeg må bare understreke en ting. Disse draperingene er bare helt fantastiske. Flagrende plagg men likevell utrolig feminint. 

 

2 kommentarer

cape

17.09.2011 kl.13:34

utrolig stiligt! :-)

LENASOFIIIE

18.09.2011 kl.14:50

herlig :)

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits