NY fashion week designer highlights

Rachel Zoe:

Er det noen som kan mote så er det Zoe. Hun er en av amerikas mest ettertraktede stylister. Hun har jobbet beinhardt for å komme dit hun er i dag. Hun har faktisk ingen formell utdannelse. Hun er et prakt eksempel på at hard arbeid "pays off".

Hennes kolleksjon er variert men likevell veldig gjennomført både i snitt og stil.  Den tidlgiere modellen Briget Bardot og sør Frankriket var inspirasjonen til kolleksjonen.

Mye print både på topper og kjoler. Liker spesielt kombinasjonen med shorts en romantisk chic topp med tailor jakke til. Maxi kjoler og skjørt er noe hun sier preget mye av kolleksjonen.


 

 

Ralph Lauren:

Ralph gikk heller ingen moteskole. Han startet med å selge slips til sine medstudenter. Men de høyr ambisjonene om å en gang bli millionær hadde han alltid. Han fikkk etterhvert støtte og startet da sin eget merke Polo som han senere kjøpte rettighetene til. 

Kolleksjonen har selvfølgelig flere looks med  klassiske mens suits. Men viser også sin feminine tuch med bomstrede lette kjoler som bærer preg fra en prærie gård fra 40 tallet. Mye glam med glittrede topper og kjoler og lette feminine partykjoler.

  Tadahashi Shoji:

Han hadde alltid interesse for tegning og maling. Han ble under sine oppdaget og headhuntet til en annerkjent japans kunstner/artist. Han ble eterhvert introdusert til New York hvor han fant sitt kall i moteverden. Han har virkelig funnet sin egen nisje.

Hans kolleksjon er veldig romantisk. Flotte og feminine snitt og stoffer.   

Én kommentar

Silje Lilleås

22.09.2011 kl.22:06

Alt sammen er så herlig! Har utrolig lyst på fashion week en gang altså!

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits