London Fashionweek #2 spring

Basso & Brooke:

Bruno Basso og Christopher Brooke er pionerene av digital trykk i moteverden. De laget historie med 100 % digital printet kolleksjon som fikk "the fashion Fridge award" i 2004

 Michelle Obama bar faktisk ett av kreasjonene i 2009. London design museeum kåret sommerkollkesjonendesign of the year i 2009. I 2010 ble de medlem av det prestisjefylte "brand of tomorow" program. 

De har også hatt en rekke design sammarbeid med blandt annet Coca-Cola, coverse, swarowski, sky HD osv.

Kolleksjonen kan beskrives som en eksplosjon av farger og print.i delikate stoffer Som det står sitert på bloggen deres "You  don't save your soul just painting everything white. Ettore Sottsas 

 

 

Felder Felder:

De identiske tvillingene Anette og Daniella Felder sartet faktisk ved hjelp av "key press" som Vogue, Elle, D magazine og Sunday times style som alle presenterte de unge og lovende designerne. 

Søstrene etablerte en signatur stil med feminin og estetisk rock n roll. Det ble raskt omfattet av stjerner som Rihanna og Gweneth Paltrow.

De er kjent for ha ha ulike kontraster i sitt design med en fin balanse. En kombinasjon av delikate feminine stoffer med bondage skinn reimer .Maria Grachvogel:

Hun laget faktisk sin egen kolleksjon da hun var 14 år gammel. Hun sluttet på skolen og etablere seg en karriere i byen for å tjene opp kapital for å starte for seg selv.

Hun besto en London stock exchange da hun var 17 år gammel. Hun startet eget firma med en kjole kolleksjon da hun var 21 år gammel. 

Hun trakk til seg internasjonal anerkjennelse på London fashion week i år 2000 da Victoria Beckham dukket opp som modell.

Hun trakk også til seg oppmerksomhet når hun senere designet en kjole med 2000 dimanter med totalt 190 karat i vekt.  

Kolleksjonen er preget av maxi skjørt og kjoler i lette delikate stoffer og draperinger. 

  Hva synes du?

3 kommentarer

 Kiyasa Bahaman

23.10.2011 kl.21:57

LOVE!!

Hermetikk fra Svenskhuset

23.10.2011 kl.22:06

De to siste designerne var nye for meg. Veldig mye trykk ser det ut som heller enn tekstur. Synes det er kult :-)

Mina Kanchan

23.10.2011 kl.22:24

spesielt, men fint :)

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits