MY SKIN ROUTINE


Garnier 3/1 Clinique øyekrem  Dermalogica Clean Start The Body ShopTea tree pore minimizer The Body Shop All-in-one BB cream   The Body Shop Night treatment The Body Shop Clay mask

Rens -Morgen og kveld  

Renser ansiktet med Garnier 3/1. 2 ganger i uken bruker jeg det som både rens og skrubb. Man bør ikke skrubbe for mye.

Maske 1/2 ganger i uken  

Seaweed ansiktsmaske fra The Body Shop. Brukes på håndkletørt ansikt etter rens. Påfør et tynt lag og la virke i 10 min. masken renser huden i dybden og fjærner avfallsstoffer.

Tips: Jeg bruker den på kviser over natten. Når jeg våkner igjen er de nesten forsvunnet og er ikke røde lenger. 

 

Fuktighet: 

Morgen 

Dermalogica Clean start Matte SPF 15. Denne lotionen inneholder salisyre som renser og ikke tetter samtidig som den reduserer dannelsen av kviser. Den beskytter mot UV-stråler som kan forårsake aldring. Det er viktig å besytte seg mot solen hele året. Vi blir alltid utsatt for litt UV stråling. Påfør produktet i ansikt og på hals. (Brukes best med Dermalogica Wash Off og All Over Clear som jeg ikke har kjøpt enda)

Primer:

Jeg har store porer, noe jeg nettopp har startet å bruke er Tea Tree Pore Minimiser. Primeren absorberer overflødig olje for å motvirke blanke partier og gjøre at porene ser mindre ut. Huden etterlates huden glattere med jevnere hudtone.

Produktet påføres etter fuktighetskrem og før make-up. 

Nattkrem: 

Seaweed clarifying night cream

 En fuktighetsgelé som balanserer huden i løpet av natten gjøre den mattere, og egner seg derfor ypperlig for kombinert til fet hud.

Øyekrem:

Clinique superdefence SPF 20 øyekrem. Endelig fant jeg en øyekrem som bekjemper fine lijer samtidig som den beskytter mot solen.Husk at rundt øynene ser man de første aldringstegnene. Riktig fukt og beskyttelse er viktig.  Jeg bruker også ofte solbrilller for ekstra beskyttelse for øynene, når det er sol selvsagt.

Påføres etter hudkrem morgen og kveld. 

 

2/1 makeup og hudpleie. 

All-In-One BB Cream fra The Body Shop gir huden fuktighet og farge.
Produktet inneholder pigmentfylte kapsler som åpnes i kontakt med huden, slik at produktet tilpasser seg hudens tone.

 

HUSK:

Du bør følge en daglig rutiner for rens, pleie og tilføring av fuktighet tilpasset  passer dine behov.  Jeg har en typsik kombinasjonshud med fet t-sone.

Nyttig innlegg?

Bruker du noe av dette?

Hva slags hudtype har du? 

7 kommentarer

May-Teresa

30.09.2012 kl.20:30

aha :-)

Annie

30.09.2012 kl.21:48

May: den var litt uferdig når du kommenterte. Bilde issues:P
Bruker også noen av disse produktene. Her i London blir huden så mye fortere uren, så når jeg bor her iløpet av studietiden min må jeg passe ekstra godt på den.

cecilieandrear

30.09.2012 kl.21:55

Smart :)

inspirationdestination

30.09.2012 kl.21:59

Dette skal jeg prøve :)

martheeeee

30.09.2012 kl.21:59

Hei!

Jeg skal lage en må gjøre video på bloggen min, og det hadde hvert veldig koselig om du kom med forslag! (Bare gå inn på blogge min og kommentere hva du synes vi skal gjøre)

Julie

30.09.2012 kl.22:05

bruker noe!

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

24, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits