JULEGAVETIPS - TIL FAR


Enklere matboks skal du lete lenge etter. Vi er vell alle enige om at disse mannfolka vil ha det ganske så enkelt til tider. her har du plass til 4 skiver og det er det. Den får enkelt plass i pc sekken. Den eneste ulempen er at den lett kan forveksles med ipaden. Matboksen finner du her.

Ikke alle mannfolk er opptatt av å være varm på føttene enda. Men vi som kvinnfolk vet at disse mannfolka er så dødens syke når de først får influensa. Så får vi håpe at han ikke blir syk denne vinteren med disse  Shepered tøfflene som du blandt annet finner - her.

Klokker er vell så og si det eneste tilbehøret en mann kan legge litt penger i. Hva men fra vårt flotte norske merke Moods Of Norway som du finner du her.

Naturlig ullgenser holder ikke så veldig godt i denne nordiske kulden. men det finnes da cardigans og gensere som både er varme og trendy. F eks denne i 80% lammeull fra Velour som du finner her  

Mansjettknapper er det ikke mange mannfolk som tenker på å ha. Men det gir faktisk en ekstra ekslusiv look når de har på skjorte og dress. Denne finner du her.

Litt humor i hverdagen skader vell ingen. Årets morsomste bok er helt klart denne boken. Dette er boken basert på twitterfenomenet ved navn @Kongendin som etterhvert fikk tusenvis av følgere av sine forskrudde kommentarer. Boken er tegnet og fortalt av Sindre Goksøyr og Odd-Magnus Williamson, utrag fra en av kommentarene på facbook; når sonja snøvler kaller jeg henne for sonjakk. ALtså nesten alltid.

Hva synes du?

Tror du noe av dette er noe til din pappa? 

Annonsebasert innlegg: 

2 kommentarer

Isola

21.12.2012 kl.10:46

tofflorna ser mysiga ut!

Ingvild Aanes

21.12.2012 kl.11:52

Så ut som noen fine julegave tips! :)

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

24, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits