DETTE BØR DU SIKRE DEG PÅ SALG


/Balmain spring 12 / Miraslava Duma

Balmain viste i fjorårets kolleksjon at det er lov å bryte med det normale. En ellers så hverdagslig jeans skjorte blir et glammy antrekk med et ettersittende gull skjørt.

Miraslava Duma (Mira) har en helt unik stil. Hun er stadig avbildet i stor motemagasiner. Her viser hun hvordan man bruker jeans on jeans trenden.

Butikkene bugner av varer på salg i disse dager. Fjorårets kolleksjon skal ut, før den nye vårkolleksjonen  kommer inn. Jeg har tidligere slitt med å finne frem i salgsjungelen. Mye folk og mye klær. 

Dette bør du se etter: 

  • Enkle nøkkelplagg som Jeans skjorter, Hvit krage-skjorte, jeans og skjørt
  • Statement tilbehør


/Asos /Asos /Asos

Det finnes mange varianter av skjortet på salg. Se spesielt etter old school ripped, denne gjør antrekket ekstra casual. Klassisk hvit med spikes som gir en stram og stilfull look. Eller en Isabell Marrant inspirer trendy og stilfull skjorte. 

 


/Asos /Asos /Asos

Et klassisk skater skjørt. Like fint under en oversized strikket genser som til en klassisk hvit skjorte. Eller hva med en Boyfriend jeans? Den er super fint til pumps og en stram topp eller skjorte. Om du ikke skulle finne en på salg, finner du garantert en i kjærestens klesskap. Paljett skjørtet er et smykke i seg selv som du fint kan bruke en enkel ensfarget topp til. Gjerne med et statement smykke til.  

/Nelly /Nelly /Nelly

Statement smykker kan brukes under skjortekragen eller til en ensfarget topp eller kjole. Finn derfor det smykke som gjenspeiler din stil best. Søt og uskyldig, røff og vågal eller klassisk og stilfull. 

Én kommentar

LINDA JOHNSEN

21.01.2013 kl.07:12

herlig :)

Skriv en ny kommentar

Annie

Annie

24, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits