Blogg

NOWHERE CLUTCHES


Endelig kommer siste del av Nowhere kolleksjonen til Elin Kling og Nhu Duong. Clutchene er å finne hos Nelly til uken.

Følg med<3 se resten av kolleksjonen her

Hvilken likte du best?  

Annonsebasert lenke:

KONKURRANSE OG PREMIER

 

Det er flere som holder konkurranser, her er en av de: Kari holder en enkel konkurranse hvor du bare skal legge inn bloggadressen din og hva du ønsker å vinne. http://karijenssen.blogg.no/

Jeg skal snart dra i gang en konkurranse, men jeg vil høre hva folk ønsker å vinne.

Jeg jobber som sagt på The Body Shop og kunne lagen en gave pakke derifra. Kunne det vært en ide? Har du noen yndlingsprodukter fra The Body Shop?

Hva ønsker dere å vinne på min fremtidige konkurranse?

 

Si takk for at du lever, ikke klag.

Senest i dag leste jeg en artikkel på VG sin nettavis; Passasjerer oppgitt av hele greia. Da et fly måtte repareres. Hadde det vært morro å satt seg på dette ødelagte flyet kanskje? NEI halllo vær glad for at det ble oppdaget ikke klag for at du sitter å venter på et fly som er i orden. Vær takknemlig for sikkerheten. Ferien er ødelagt er det noen som sier. Ferien hadde blitt mer ødelagt om du aldri hadde kommet hel hjem igjen hadde den ikke?

 

Vis takknemlighet for sikkerhetstiltak det kunne faktisk vært snakk om liv og død.

 

21 år hurra

Nå er det 21 år siden altså, off så tiden flyr. Nå er jeg så heldig at jeg kan begynne å drikke i USA også. Men det er vell ikke så mye å feire ut over dette er det? HURRA jeg er eldre. 
Når jeg var yngre var det ikke noe morro, alle var jo på ferie når jeg skulle feire bursdag (alle småbarns foreldre bestiller vist tur akkurat når skolen er ferdig)
Liker mere å være i andres bursdager å gi gave, ennå få. Liker vell kanskje ikke å være SÅÅÅÅ i sentrum en hel dag. Hmmm vet ikke helt hvorfor, men kanskje det er fordi jeg liker følelsen av å gi noe til andre:) Prøver å gi noe tilbake denne gangen ved å samle venner til en liten bursdag/sommerfest hvor vi skal kose og hygge oss:)

Hva er ditt forhold til bursdager?

PAY IT FORWARD - gjør noe for andreEr alt for mange som glemmer å tenke på andre i en stressende hverdag.
Tenk over hva du kan gjøre for andre, hvordan du kan gjøre en forskjell å hjelpe andre og støtte andre.
Det er ikke så mye som skal til.
Extrem makover home edition er det beste eksempelet jeg kommer på som gjør nettopp dette. Det er helt utrolig hvor mye de har gjort for andre. Samtidig som de viser deg hvordan du kan gjøre det samme. http://abc.go.com/abettercommunity/index?pn=index

Har dere ikke sett Pay it forward filmen anbefaler jeg at dere alle gjør det. Det er og vil alltid være min yndlings film:)
Her er et tips fra filmen;
Finn tre forskjellige personer som du kan gjøre noe bra for, og be de personene finne tre nye personer å gjøre noe bra for. Dette er jo faktisk kilden til en bedre verden. Gjør noe nå.

Har du gjort noe som har gjort en forskjell for noen?

Veldig spesielt altså

http://www.vgtv.no/?id=23098 

1 Juli og en uke til min bursdag

Men hva har jeg egentlig å feire? JESS jeg blir eldre, hele 21 år. Er ikke gammel ennå vil jeg si. Men jeg er nok sikker på at når jeg blir 40+ så kommer jeg nok ikke til å juble for å bli ett år eldre. 

Etter tyveårene så er det liksom ikke noe stas, er ingen aldersgrense som er 30 år, med mindre det er en lekeplass eller noe. Så hva kan man egentlig oppnå med alder når man faktisk begynner å bli gammel?


Noen oppnår ingenting, de bor hos foreldrene og sitter å spiller hele dagen, mens andre har jobbet seg i hjel og blir kanskje førttids-pensjonert før de får tjent inn nok penger til å utfylle sine drømmer om et stort flott hus, med stor hage og utsikt. Fin bil, bra inntekt og feriehus i tropene. 

HVa skal vi egentlig med alder? 

Masayene's alder blir satt ut i fra ansvar og hva man har oppnådd av prvilegium, og ikke etter hvor år siden fødsel. Hvorfor setter ikke vi alder etter den måten?

Hva ville dere foretrukket?

http://annieflower.blogg.no/reise.html

25.jun.2009

Måtteha nye solbriller, hadde med "diamanter" før men manglet halvparten. Så fant jeg disse på Hm helt greie, leger ikke så mye penger i solbriller fordi jeg mister de i bakken heletiden:P

14 år gamle jenter og gutter + tog + topp 20 konsert = ??

Nå skjedde det igjen, Topp 20 konsert i Oslo. Alexander Rybak var fjortiss-idolet denne gangen. Barna i denne alderen benytter seg ofte av kollektiv transport.

Topp 20 på rådhusplassen hadde denne gangen rommet 90 000 tilskuere et stor antall av disse var i tennåringsalderen og skulle reise med tog.

 

ca kl. 23.00. skal alle disse komme seg hjem. Like gøy hver gang, trøkke alle disse menneskene inn i tog, buss og t-bane. Svett og klam skvisjer man seg inn for å reise hjem. Det er forsovet greit, men så har vi de tennåringsuvanene som kommer tett innpå (oss normale) når det er så mange mennesker på et sted. Vi snakker da om uvaner som skriking og bærthe uvaner som OMG og skriking om å få mest oppmerksomhet og gutta som skal tøffe seg HJEEEEEEEEELP hehe. Heldigvis var jeg ikke på Topp 20 i dag fordi jeg var på jobb.

Men jeg har medfølelse for dere "normale" som pluttselig havnet midt i dette tennårings-hysteriet

18.jun.2009

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Annie

Annie

24, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits