Dagbok

Tv-aksjonen Care, bidro du? Jeg sto i Karl Johan

 

 

Tv-aksjonen i år gikk til Care. Care jobber med å opprette flere låne å sparegrupper for kvinner. Slik at kvinenr i fattige land kan spare og få mere kunnskap til å nå de ønskene de har:)

 

Det er viktig å hjelpe kvinner fordi det ofte er de som hjelper resten av familien. Gjennom tv-aksjonen Care kan disse kvinnene få barna sine på skole og få en mulighet til en sikker inntekt ved å gjøre gode investeringer på grunn av en spare og lånegruppe:)

 

Gikk du med bøsse? Bidro du?

Hvis du ennå ikke har bidratt kan du bidra i kassen på Rema 1000. Så løp til Rema 100 og gi:) Alt hjelper:)

Reisende eller NSB sin skyld for forsinkelser?

Jeg har fundert litt over dette. Det er mange ganger konduktøren venter på folk som kommer løpende til toget hundre meter unna. Dette gir kanskje forsinkelser på opptil 2 min, eller opptil 10/15 min hvis dette gjøres på hvert stopp, og det kan være nok til at flere titals andre reisende på dette toget ikke rekker skifter av tog, møter  osv osv. 

Er dette riktig? Det er den løpende som har gjort feil beregning av tid.Konduktøren bør derfor ikke vente.

En annen ting er at togene ofte foretar saktekjøring og lengere full-stopp. Hvorfor?

  • Er det mennesklig svikt?
  • Signalfeil 
  • Reisendes/konduktørs feil fordi konduktør ventet på en løpende og dermed ikke rakk å kjøre på riktig signal. 
  • >Eller er det rett og slett for små og for lite tog og togspor på de typiske pendler-punktene.
  • Tog-vedlikeholds feil

Hva mener du?

 

 

Dårlig reklame

Denne reklame er ikke dårlig, men den reklamen hvor hun snakker om denne reklamen, kunne netcom spart seg for. For det første kan ikke damen puste  mellom ordene og for det andre så er den helt meningsløs spør du meg, poenget blir borte fordi det er så teit reklame.

Jeg liker heller ikke Mekonomen reklamene, det er alt for mye skuespill. Skikkelig FAKE prating.

Fortell om hvilke reklamer du synes er dårlige:)

Internett tilbake og hva får jeg se??

Joo jeg er vinneren av karijenssen.blogg.no sin konkurranse. Snart venter en fiiin pakke i posten. Gleder meg:D

Sverige, film og regn :D

Da er vi kommet hjem fra Sverige to samle bokser for 499 var ikke gærnt. FIkk jeg endelig sikret meg den aller siste sesongen av The OC<3 så er det Kongen av Queens utover høsten. Fant også denne kule cd collection av Johnny Cash til 149:) Kjøleskap, fryser og vinskap er fylt opp. Nå er vi rustet for dårlig vær og høst.

 

Pleier du å gjøre noe spesielt  når det er dårlig vær?

 

Sove i varmen = svette

Så var det leggetid igjen, tar vell to timer før jeg klarer å sovne, har luftet rommet i hele dag (kan ikke ha det åpent på natta, da blir jeg syk) men ennå er det altså 28 grader her:S
Sitter i bikini her nå, jeg svetter i hjel. Off varmt nok her hjemme i Norge hvertfall, jeg skal ikke på ferie. Skal skaffe meg en vifte i neste uke:D

Avismerke

ÆÆÆÆ det er så varmt jeg satt på avisen i stua, i badetøy for at solkremen skulle tørke. Da jeg ser meg i speilet på badet så ser jeg tekst på rompa mi WHAT????? joda, jeg hadde sittet på en avis, også hadde huden min vært så klissete at det smittet av på rompa, haha. Tenk om jeg hadde dratt på stranden med tekst hehe, da tror jeg folk hadde snudd seg eller hva? 
http://annieflower.blogg.no/flashlight.html

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits