januar 2013

DETTE BØR DU SIKRE DEG PÅ SALG


/Balmain spring 12 / Miraslava Duma

Balmain viste i fjorårets kolleksjon at det er lov å bryte med det normale. En ellers så hverdagslig jeans skjorte blir et glammy antrekk med et ettersittende gull skjørt.

Miraslava Duma (Mira) har en helt unik stil. Hun er stadig avbildet i stor motemagasiner. Her viser hun hvordan man bruker jeans on jeans trenden.

Butikkene bugner av varer på salg i disse dager. Fjorårets kolleksjon skal ut, før den nye vårkolleksjonen  kommer inn. Jeg har tidligere slitt med å finne frem i salgsjungelen. Mye folk og mye klær. 

Dette bør du se etter: 

  • Enkle nøkkelplagg som Jeans skjorter, Hvit krage-skjorte, jeans og skjørt
  • Statement tilbehør


/Asos /Asos /Asos

Det finnes mange varianter av skjortet på salg. Se spesielt etter old school ripped, denne gjør antrekket ekstra casual. Klassisk hvit med spikes som gir en stram og stilfull look. Eller en Isabell Marrant inspirer trendy og stilfull skjorte. 

 


/Asos /Asos /Asos

Et klassisk skater skjørt. Like fint under en oversized strikket genser som til en klassisk hvit skjorte. Eller hva med en Boyfriend jeans? Den er super fint til pumps og en stram topp eller skjorte. Om du ikke skulle finne en på salg, finner du garantert en i kjærestens klesskap. Paljett skjørtet er et smykke i seg selv som du fint kan bruke en enkel ensfarget topp til. Gjerne med et statement smykke til.  

/Nelly /Nelly /Nelly

Statement smykker kan brukes under skjortekragen eller til en ensfarget topp eller kjole. Finn derfor det smykke som gjenspeiler din stil best. Søt og uskyldig, røff og vågal eller klassisk og stilfull. 

GET THE LOOK - COLLAR TIPS


Vell i år skal jeg ha mye fokus på å style de plaggene jeg allerede har. sy om, klippe, sy på etc.  

I det siste har jeg fått en greie for collar tips. Dyrt er det heller ikke, koster så og si nada på Ebay. Ebay er forresten min nye venn. Der får du sesongens trender nytt eller pent brukt til en brøkdel av prisen. Kommer til å dele mye funn derfra med dere.

 

Det finnes utrolig mange varianter av collar tips. Se f eks på treffet på collar tips på ebay her 

Only skjorte /Nelly her  Skjorte /Gina Tricot her  

Collar tips er fint til både jeans-skjorte og en vanlig plain skjorte. Bruk skjorten gjerne under en tykk strikket genser nå som det er så kaldt.  

ANNONSEBASERT INNLEGG:

FASHION WISHES FOR 2013

Vell er vell lov å drømme. Men jeg blir jo tross alt 25 dette året så kanskje. Tivoli PM skal jeg ha. perfekt str og design på en pen hverdagsveske. Håper jeg får satt check på noe av det andre på ønskeliste i løpet av 2013.

Hva er ditt høyeste mote ønske for 2013?


 Chanel 2.55, Marc By Marc Jacobs Classiq q wallet,  Louis Vuitton Tivoli PM,  Jeffrey Campbell leather claw,  Fleischer Couture jakke, Mulberry Lily, Louis Vuitton Sobe clutch glossy epi leather, Jeffrey Campell Evita.

FROKOST BORDET

Bare elsker vår nye bolig. Sjekk hvordan frokostbordet vårt ser ut. Den nydelige buketten fikk vi i innflyttningsgave. Brukte en god stund på å finne noen barstoler som passet. Disse er fra novasolo.no

GODT NYTT ÅR

Håper alle hadde en flott feiring. Det hadde hvertfall vi. God mat og gode venner. Litt senere kommer "fashion wishes for 2013"

Annie

Annie

25, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits