juni 2009

Ørepynten litt nærmere

Str L og jeg er en small, what to do???

Øreringene er fra hm, kjolen fra mango, smykket fra hm og skoene fra Pretty Lady og solbrillene fra Hm

Fant denne kjolen på Mango på salg 299,- kostet den nå, men selvfølgelig passer jeg nesten aldri salgsvarer, typisk at det bare er str L og XL igjen. Hmmm jeg tenkte pøøøh jeg kan jo prøve, kan jo hende den ikke er så ille på selv om det er st L. Den passet i kroppen strikken passet under bysten og den passet helt perfekt i bysten, stroppene var det eneste som ikke passet, de var for lange, men det var jo bare å sy. Vips så fikk jeg en ny kjole på salg. 

Dette skal jeg gjøre oftere, prøve selv om det ikke er min str, mye man kan gjøre med en symaskin.

Bilde er forresten på forsiden av leiligheten i den gamle delen av Moss liker historiske steder:)

Sommerfest tema

I går hadde vi sommerfest. Aldri hatt det så gøy før.

Vi ble delt opp i lag og temaet var Svenskt, svenkse farger på klær og svensk musikk og mat.

Første konkurransen var

- krabbefiske - om å gjøre å få flest mulig krabber på et kvarter og ekstra poeng for størst krabbe.

Lage mitt vant flest poeng på denne konkurransen. Min taktikk med å legge blåskjellet rett ved tanget uten tråd for å dra den opp funket. Jeg snappeyt krabben med hendene med en gang jeg så den gå til skjellet. (TØFFA) klarte å fange den største også jeg, den kløp men jeg tok en for laget:)

- så var det ledetråd graving - kapteinen skulle grave et sted og der fant han en ledetråd som ledet han til neste sted, helt til han fant kodeordet og skrek det ut. (denne konkurransen vant vi også.)

- så var det taudraing- rettferdig fordeling av gutter og jenter så var det å dra slik at båndet som var bindt fast i tauet kom over på vår side.(obs, pass opp for blemmer og brannsår)

- så var det drikke-konkurranse med sugerørdenne vant vi også

ballong sprekking -vi bandt en ballong rundt benet også hoppet vi rundt og skulle sprekke de andre sine ballonger jeg og en til på laget var igjen mot en på et annet lag mot slutten. Vi klarte å sprekke hans ballong og vinne denne konkurransen også.

- til slutt var det Svenske quiz med spørsmål om sanger som de spilte, beste svenske vits,  fotball, tv-serie sanger, historie, svenske ord/utrykk(viste dere at bæsj er øl på svensk? :P Denne vant vi også

 

Så var det premieutdeling, noen hadde fått blåe og gule kort for banning og uanstendig oppførsel under konkurransen som kunne ha innvirkning på poengene hehe. Dommerne kunne finne på å gi kort for snakking også.

De annonserte vinneren og det var mitt Team - vi vant kjølebag med godis, en pokal hver og en vandrepokal til neste års sommer konkurranse.

Vi betalte en 100 lapp hver for flere måneder siden, arrangørene planla dette før jul og det ble kjempe bra. Absolutt en tradisjon flere burde begynne med. Kjempe fin måte å bli enda bedre kjent med vennene dine og samle alle som du kanskje ikke ser så ofte til en heidundranes fest og konkurranse

Dårlig tid til å sole deg? Få fin brunfarge raskes mulig på denne måten:)

Selv om man ikke skal sole seg lenge en dag fordi man bare vil få farge bær man ikke unngå solkrem. 

En solkrem beskytter huden mot hudsykdommer og solflekker når man blir eldre. Du har vell sikkert sett en eldre dame som ser ut som en brun sviske før, ikke pent. 

¨Bruker du solkrem får du ikke kjempe brun farge med en gang den kommer gradvis, men resultatet blir en dypere brunfarrge som varer lenger. Tenk å ha en kjempe fin og dyp brunfarge langt utover høsten når alle de som ble rødbrune begynner å bli hvite igjen:)

 

¨Nå har det kommet kapsler som heter Betakaroten som også besytter mot solen og gir en dypere brunfarge.

 (Betakaroten er et naturlig vitamintilskudd som stimulerer pigmentdannelsen og gir deg en dypere brunfarge ved soling, både i solarium og naturlig sol. 

Betakaroten er fargestoffet som finnes naturlig i blant annet gulrøtter, og er en antioksidant som beskytter huden mot skadelige UV-stråler samtidig som brunfargen optimeres.)

Det som er så fint med Betakaroten er at den reduserer sjansen for at du blir solbrent, så dersom du er lys i huden og skjelden får en pen farge er dette måten å bygge opp fargepigmentene for å gi en gyllden brunfarge ved soling.

I tillegg styrker den imunforsvarer og beskytter mot soleksem, frie radikaler og tidlig aldring av huden. Men det betyr ikke at du skal slutte med solkrem. 

http://www.betakaroten.no/om_betakaroten.htm

http://www.apotek1.no/raadogtjenester/raad/hud_og_haar/sol_/solbeskyttelse

 

Dersom du syntes det er slitsom å være i solen så kan du  investere i en god kropps skrubb og skrubbe hansker, f eks fra The Body Shop hvor de har kroppsskrubber for forskjellige hudtyper. Dette er viktig for å skrubbe vekk døde hudceller slik at du unngår en flekkete selvbruning. Dersom du har veldig lys hud vil jeg annbefale en selvbruning som gjør deg gradvis brun

 

 

25.jun.2009

Måtteha nye solbriller, hadde med "diamanter" før men manglet halvparten. Så fant jeg disse på Hm helt greie, leger ikke så mye penger i solbriller fordi jeg mister de i bakken heletiden:P

Stranden:D

Meldt 27 grader i dag, jeg har fri i dag så  det er ingen tvil om hva jeg skal i dag:) Skrubbet og smurt og klar for stranden.

*Vil du ha en fin varig brunfarge, se tidligere bloggpost:)

27 grader HALLO glad jeg ikke skal på ferie i år, er varmt nok her for å si det sånn:) more shopping for me:D

Dette er et must i strandvesken.

Tea tree oil - desifiserende - brått er det en do uten vask vettu. Og greit å ha tilgjengelig om man skal spise og ikke får vasket hender

Peppermint cooling foot spray - avkjølende peppermynte spray for trøtte føtter, sååååååååååååå deilig.

Vitamin E face mist - for å freshe opp det etterhvert svette ansiktet:P

Coconut shimmer lotion - en lotion med (shimemr/glitter) kjempe fint for å få et fint shimmer i brunfargen

High hair ocean spritz - saltvanns spray til håret, for strandlook og volum:)

 

Snart skattepenger, best å planlegge:)

 

 

 

Dette er stilen jeg liker akkurat nå. Jeg er på utkikk etter nå er:

- Sort skinnjakke

- Lys kort olajakke

- oversized brun veske

- høye sandaler

- sandaler med "brett"

- Disney couture armebånd (finnes masse fine smykker også)

14 år gamle jenter og gutter + tog + topp 20 konsert = ??

Nå skjedde det igjen, Topp 20 konsert i Oslo. Alexander Rybak var fjortiss-idolet denne gangen. Barna i denne alderen benytter seg ofte av kollektiv transport.

Topp 20 på rådhusplassen hadde denne gangen rommet 90 000 tilskuere et stor antall av disse var i tennåringsalderen og skulle reise med tog.

 

ca kl. 23.00. skal alle disse komme seg hjem. Like gøy hver gang, trøkke alle disse menneskene inn i tog, buss og t-bane. Svett og klam skvisjer man seg inn for å reise hjem. Det er forsovet greit, men så har vi de tennåringsuvanene som kommer tett innpå (oss normale) når det er så mange mennesker på et sted. Vi snakker da om uvaner som skriking og bærthe uvaner som OMG og skriking om å få mest oppmerksomhet og gutta som skal tøffe seg HJEEEEEEEEELP hehe. Heldigvis var jeg ikke på Topp 20 i dag fordi jeg var på jobb.

Men jeg har medfølelse for dere "normale" som pluttselig havnet midt i dette tennårings-hysteriet

Dessert vin i gele:)

Jeg jobber som servitør og da er man så heldig å få smake på litt av hvert. I går smakte jeg en gele som det var dessrtvin i, den var himmelsk god. Men jeg har ikke oppskriften, er fortsatt på leting. Oppdaterer så for jeg finner den. 

Om det er noen der ute som har en oppskrift på en dessertvin gele så tar jeg den gjærne i mot:)

Flygende fisker

http://www.youtube.com/watch?v=TbtsfyrEF_c

Trivsel på jobb er gull:)

Dette har vært den første uken på den nye jobben min SOM JEG ELSKER.

Det er utrolig viktig å trives på jobb, det påvirker faktisk arbeidsprestasjoner. Hvis sjefen bare kjefter og smeller på deg og fokuserer på problem i stede for løsninger vil det påvirke arbeidsmiljøet i neagtiv retning. Men hvis sjefen gir konstruktiv kritikk og kommer med løsninger og roser sine medarbeidere så vil dettte gi en positiv effekt på arbeidsprestasjoene og miljøet medarbeiderne i mellom.

Sett deg ned og tenk og gjør dette:

- Hva kan jeg bidra med som kan bedre arbeidsmiljøet

- Blir problemene løst? Eller blir en liten ting bare større å større.

- Tør og si i fra hvis du blir urettferdig behandlet eller noen gjør at du forbinder jobben med noe negativt.

- Er det løsninger som ikke sværter noen av partene? 

- Lytt til dine medarbeidere, hva er galt og hvordna kan det løses.

- Ingen skal grue seg til å dra på jobb, en medarbeider/leder som skriker til sine ansatte og får de til å gråte er ingen god leder.

 

TA ANSVAR og gjør noe med dette. Arranger jobb sammenkomster og ros medarbeider og lytt og verdsett de. Salg/prestasjonene vil garantert gi en økning. Og ikke glem å gi rom for endringer og innspill i arbeidet.

Ny jobb, nye muligheter for klatring:)

Da har jeg begynt i ny jobb, The Body Shop Kolbotn. Elsker den jobben, er en jobb hvor jeg gleder meg til å gå på jobb og hjelpe kunder og gi de en god  service. Gir jeg det gir kunden også mye tilbake.

Finnes mye dårlig service rundt om kring. Dårlige ledere finnes det også nok av, er utrolig mange som ikke burde ledet mennesker. Behandler sine ansatte som maskiner og når "maskinen" ikke skjønner noe eller gjør noe feil da er det kjefting og smelling istede for å gi en grunndig opplæring. Man kan jo ikke vite hva man skal gjøre før man har blitt gitt rutiner og opplæring.

Så til dere som jobebr i service-bransjen, ta vare på dine ansatte så vil de yte enda bedre service til gjester/kunder noe som vil gi økt omsettning og ikke minst et bedre arbeidsmiljø:) 

18.jun.2009

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Annie

Annie

24, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits