juli 2009

Penger og shopping WHYYY??

 

Jeg er en jobb-shopaholiker.!!!!!! Er det bare jeg som har det sånn? Jeg har jobbet i salgs-bransjen i mange år nå. Hver gang lønningen kommer går en god slump av det rett til bedriften jeg jobber i. ALLTID har det skjedd, enten jeg har jobbet i sportsbutikk, kvinne kles butikk, eller i en kroppspleie butikk. Så handler jeg alltid noe der hver gang jeg får lønning.

Kanskje det har noe med at man går dag ut og dag inn i den butikken og, titter og prøver det man har lyst på.

Eller kanskje det har noe med at man pluttselig finner ut man at man trenger, endten det er skijakke eller hudpleie krem. Man har altså kanskje ikke vist at behovet var der før man altså begynte å jobbe der og fikk en kjenskap til det.  

Jeg klarer ikke å legge denne avhengigheten av meg, produktene frister meg jo i hyllen hver gang jeg er på jobb.

Har du det samme "problemet" Har du noen tips på hvordan man kan bli kvitt denne avhengigheten?

 

UKENS PRODUKT :)

Må jo bare eeeeeeeeeeeelske denne Shimmer waves paletten fra The Body Shop, den finnes i tre nyanser denne, en som er litt rosa og en ny som er litt mer coral:) Den kan brukes for å få glød i hele ansiktet eller som øyenskygge med kun en av fargene. Den kan brukes både som blusher i skinnene eller som en bronzer for ekstra glød i hele ansiktet. Har du veldig lys hud er den rosa (blush nr 2) perfekt. For en frisk og fin farge uten å bli for mørk så er coral et perfekt valg. Denne varer en stund og det lønner seg absolutt å kjøpe den som et alt i ett produkt.

Har du et favoritt produkt i sminkepungen som du kjøper igjen og igjen?

For mer informasjon:

 

KONKURRANSE OG PREMIER

 

Det er flere som holder konkurranser, her er en av de: Kari holder en enkel konkurranse hvor du bare skal legge inn bloggadressen din og hva du ønsker å vinne. http://karijenssen.blogg.no/

Jeg skal snart dra i gang en konkurranse, men jeg vil høre hva folk ønsker å vinne.

Jeg jobber som sagt på The Body Shop og kunne lagen en gave pakke derifra. Kunne det vært en ide? Har du noen yndlingsprodukter fra The Body Shop?

Hva ønsker dere å vinne på min fremtidige konkurranse?

 

Hvordan finne motivasjon?

Hvordan skal man egentlig finne motivasjon til å klare å lese/regne på et fag man ikke har noe særlig forkunnskaper om og egentlig ikke har så interesse for. Men ønsker å lære?

Noen som har noen tips?? Har du opplevd noe liknende? Hva er din erfaring? Hvordan gikk det til slutt?

Ukens produkt

Jeg ville bare presentere ukens produkt, Coconut Shimmer lotion fra The Body Shop. Den inneholder kaldpresset  økologisk virgin kokosnøtt olje fra Samoa som er presset for hånd, dette bevarer mye av de fordelene som ligger i oljen. Hele coconut serien har blitt forbedret så alle coconut produktene inneholder altså denne virgin oljen fra Samoa. Ved å kjøpe denne, hjelper du også inbyggerne i Samoa med å få en sikker inntekt for å leve god der og bygge seg et samfunn med sikkert og trygt arbeid og skolegang. 

Denne shimmer lotionen gir en fantastisk glød til huden shimemret i lotionen gir en flott glød til solbrun hud. Samtidig som det er fuktighetsgivende og mykgjørende. La kroppen din drikke av denne og se SMASHING ut på stranden. Den koster 139,- og er en limited edition. Så LØP OG KJØP.

Lurer dere på noe annet om produkter fra The Body Shop så er det bare å spørre:)

Har dere et favorittprodukt i sommer?

Si takk for at du lever, ikke klag.

Senest i dag leste jeg en artikkel på VG sin nettavis; Passasjerer oppgitt av hele greia. Da et fly måtte repareres. Hadde det vært morro å satt seg på dette ødelagte flyet kanskje? NEI halllo vær glad for at det ble oppdaget ikke klag for at du sitter å venter på et fly som er i orden. Vær takknemlig for sikkerheten. Ferien er ødelagt er det noen som sier. Ferien hadde blitt mer ødelagt om du aldri hadde kommet hel hjem igjen hadde den ikke?

 

Vis takknemlighet for sikkerhetstiltak det kunne faktisk vært snakk om liv og død.

 

Sverige, film og regn :D

Da er vi kommet hjem fra Sverige to samle bokser for 499 var ikke gærnt. FIkk jeg endelig sikret meg den aller siste sesongen av The OC<3 så er det Kongen av Queens utover høsten. Fant også denne kule cd collection av Johnny Cash til 149:) Kjøleskap, fryser og vinskap er fylt opp. Nå er vi rustet for dårlig vær og høst.

 

Pleier du å gjøre noe spesielt  når det er dårlig vær?

 

Jobbing og lønn

Jeg får alltid masetelefoner på morgen, i halvsøvne svarer jeg ja til dobbel jobbing neste uke ÆÆÆÆÆ jaja klarer det vell sikkert. Matco women jeg vettu. Men finnes folk som jobber seg i hjel, da må dere ikke glemme rettightene på pause etter 5,5 time. Også fines det regel om man er yngre og at man skal jobbe så og så mange timer hver uke.

Husk å få overtidsbetalt. Skriv ned når du har jobbet, greit å ha en oversikt. For det kan skje at du får feil utbetaling, og det er ikke noe morro. I disse dager hvor de som lønner kanskje er på ferie, bør man være ekstra obs på dette. Se på lovdata og arbeidsmiljøoven og du kan også høre me LO.
Reiser du et stykke til jobb bør du holde oversikt over km hver gang, du kan nemlig få avdrag på skatten dersom du kommer over egenandelen på 12 000:)

Har dere noen gang jobbet dobbelt og hvor mange timer har du jobbet i strekk før? Jeg har jobbet tolv timer. (Slitsomt JA) men blir penger da

21 år hurra

Nå er det 21 år siden altså, off så tiden flyr. Nå er jeg så heldig at jeg kan begynne å drikke i USA også. Men det er vell ikke så mye å feire ut over dette er det? HURRA jeg er eldre. 
Når jeg var yngre var det ikke noe morro, alle var jo på ferie når jeg skulle feire bursdag (alle småbarns foreldre bestiller vist tur akkurat når skolen er ferdig)
Liker mere å være i andres bursdager å gi gave, ennå få. Liker vell kanskje ikke å være SÅÅÅÅ i sentrum en hel dag. Hmmm vet ikke helt hvorfor, men kanskje det er fordi jeg liker følelsen av å gi noe til andre:) Prøver å gi noe tilbake denne gangen ved å samle venner til en liten bursdag/sommerfest hvor vi skal kose og hygge oss:)

Hva er ditt forhold til bursdager?

Semper fi

Har ikke skjønt hva dette latinske ordet før nå, det betyr Always faitfoul - Alltid trofast. Og brukes som motto i den Amerikanske marinen.
Jeg mener det er viktig å alltid være trofast, i jobb, med familie, venner og alle sammenhenger som man har med et annet menneske å gjøre. Du kan få så utrolig mye tilbake. Som nevnt i et tidligere innlegg så er det andre kulturer som er mer trofast med slike ting enn det vi er i Norge. Spesielt er familie og venner viktig for mange kulturer, i mange østlige og sørlige kulturer så varer et vennskap livet ut og man må ofte bli en venn før man begynner med jobbforhandlinger ol.

Har du et spesielt motto for livet?

PAY IT FORWARD - gjør noe for andreEr alt for mange som glemmer å tenke på andre i en stressende hverdag.
Tenk over hva du kan gjøre for andre, hvordan du kan gjøre en forskjell å hjelpe andre og støtte andre.
Det er ikke så mye som skal til.
Extrem makover home edition er det beste eksempelet jeg kommer på som gjør nettopp dette. Det er helt utrolig hvor mye de har gjort for andre. Samtidig som de viser deg hvordan du kan gjøre det samme. http://abc.go.com/abettercommunity/index?pn=index

Har dere ikke sett Pay it forward filmen anbefaler jeg at dere alle gjør det. Det er og vil alltid være min yndlings film:)
Her er et tips fra filmen;
Finn tre forskjellige personer som du kan gjøre noe bra for, og be de personene finne tre nye personer å gjøre noe bra for. Dette er jo faktisk kilden til en bedre verden. Gjør noe nå.

Har du gjort noe som har gjort en forskjell for noen?

Anti-Jantelov, Norge i dag good or bad?

Anti Janteloven lyder slik:

  • Du skal  tro at du er noe.
  • Du skal tro at du er like så meget som oss.
  • Du skal tro du er klokere enn oss.
  • Du skal innbille deg du er bedre enn oss.
  • Du skal tro du vet mere enn oss.
  • Du skal tro du er mere enn oss.
  • Du skal tro at du duger til noe.
  • Du skal le av oss.                                                                                                                        
  • Du skal tro at noen bryr seg om deg.                                                                                                  
  • Du skal tro at du kan lære oss noe.

Norge er i dag et samfunn som er svært preget av subkulturer, dette kan være en bra ting på noen områder, som f eks Natur og ungdoms grupper osv.

En subkultur er de som ikke vi leve etter makrokulturens standard:

Men hva er egentlig den norske samfunnets standard? Vi snakker ofte om Janteloven, du skal ikke skille deg ut og tro at du er noe? Hvorfor ikke? Skal vi bare leve som en i mengden på livets-rullebånd av mennesker? NEI..!!! Det er lov å skille seg ut, det er slik du oppnår det du vil med livet ditt, kanskje du til og med finner meningen med livet på denne måten. Du skal ikke tro at du vet mere enn oss? hva skal det bety? Noen vil jo alltid være flinkere en andre på visse ting, men man kan jo lære av hverandre og leve i harmoini med hverandre. 

Vi ser ofte, spesielt i tennåringsalderen at det er stor press påå være den kuleste. Og hvis man skiller seg ut på en god måte, men ikke er i den rette gjengen så er dette en dårlig ting. Da blir altså janteloven fulgt når det gjelder holdninger til de som bryter den. De sier altså at du ikke skal tro at du er noe, ERGO: Du skal tro at du er et null.Du skal ikke tro at noen bryr seg om deg. ERGO, ingen bryr seg om deg, bare slutt å lev ingen bryr seg. Er det rart det er mange her i landet som sliter psykisk og noen ganger velger å ta selvmord.? Denne loven/normen ødelegger mennesker. Vi må gjøre noe aktivt.

LANSER ANTI JANTELOV NÅ - Vi er alle mennesker og sammen kan vi skille oss ut og samtidig leve i harmoni med læring.

 

HUSK: DU er UNIK og vi er alle vinnere (svømme kampen før du ble født bekrefter dette)


http://annieflower.blogg.no/mat_og_vin.html

Sove i varmen = svette

Så var det leggetid igjen, tar vell to timer før jeg klarer å sovne, har luftet rommet i hele dag (kan ikke ha det åpent på natta, da blir jeg syk) men ennå er det altså 28 grader her:S
Sitter i bikini her nå, jeg svetter i hjel. Off varmt nok her hjemme i Norge hvertfall, jeg skal ikke på ferie. Skal skaffe meg en vifte i neste uke:D

G-streng sokker og avhengighetJeg hadde på meg disse sokkene på en bursdag sist helg. Gjett om jeg fikk mange kommentarer. Disse sokkene ble omtalt som g-strengsokker og munnbind som var satt på føttene. De er jo egentlig ganske merkelige når jeg tenker meg om, men de er kjempe fine til ballerina sko thihi.

Men jeg har en inntrømmelse JEG ER AVHENGIG AV HELLO KITTY SOKKER. Bruker de ikke nå på sommeren men resten av året er det bare hello kitty sokker (med mindre alle er til vask), ikke vanskelig å finne mine sokker blandt kjæresten min sine når jeg vasker tøy ihvertfall.

Har du noen litt spesielle avhengigheter du har lyst til å dele? :)


http://annieflower.blogg.no/mote.html

Veldig spesielt altså

http://www.vgtv.no/?id=23098 

1 Juli og en uke til min bursdag

Men hva har jeg egentlig å feire? JESS jeg blir eldre, hele 21 år. Er ikke gammel ennå vil jeg si. Men jeg er nok sikker på at når jeg blir 40+ så kommer jeg nok ikke til å juble for å bli ett år eldre. 

Etter tyveårene så er det liksom ikke noe stas, er ingen aldersgrense som er 30 år, med mindre det er en lekeplass eller noe. Så hva kan man egentlig oppnå med alder når man faktisk begynner å bli gammel?


Noen oppnår ingenting, de bor hos foreldrene og sitter å spiller hele dagen, mens andre har jobbet seg i hjel og blir kanskje førttids-pensjonert før de får tjent inn nok penger til å utfylle sine drømmer om et stort flott hus, med stor hage og utsikt. Fin bil, bra inntekt og feriehus i tropene. 

HVa skal vi egentlig med alder? 

Masayene's alder blir satt ut i fra ansvar og hva man har oppnådd av prvilegium, og ikke etter hvor år siden fødsel. Hvorfor setter ikke vi alder etter den måten?

Hva ville dere foretrukket?

http://annieflower.blogg.no/reise.html

Måker, løse hunder og fobierDa jeg var på vei til stranden så jeg denne måkebebien og en til under en bil parkert ved kiwi på stranden. Pass på hvor du kjører der det er mange biler, folk og dyr. Du vil vell ikke rygge på denne lille stakkaren eller et uskyldig barn som løp litt for fort?

På veien hjem fra stranden var det en løs hund ( jeg var tidligere veldig redd for hunder- men jeg liker  fortsatt kke at store hunder kommer løpenes i full fart mot meg. Heldigvis så stoppet den denne gangen. 

Jeg tror ikke det er noen som synes det hadde vært hyggelig å blitt overfalt av en stor hund. Hvis du har en ulydig hund som stadig gjør slike krumspring så hold den i bånd på offentlige steder. Noen ganger så tenker ikke hundeeiere. De tenker bare, å han er så snill så han gjør ingenting.

HVa gjør en hund hvis den blir grafset oppi ansiktet av et lite barn? JO ofte så biter den eller begynner å bli aggresiv og dette kan gjøre til at barne får et fobie mot hunder. Det var det som gjorde at jeg ble redd for hunder når jeg var liten, hunden bare hoppet oppå meg.  

SÅ TENK LITT hundeeiere. Vær snill å  plukk opp hundebæsjen til hunden, skal jeg bæsje overalt i hagen og på fortauet og bakgården din kanskje?

 

Har du noen fobier?

http://annieflower.blogg.no/skole.html

Avismerke

ÆÆÆÆ det er så varmt jeg satt på avisen i stua, i badetøy for at solkremen skulle tørke. Da jeg ser meg i speilet på badet så ser jeg tekst på rompa mi WHAT????? joda, jeg hadde sittet på en avis, også hadde huden min vært så klissete at det smittet av på rompa, haha. Tenk om jeg hadde dratt på stranden med tekst hehe, da tror jeg folk hadde snudd seg eller hva? 
http://annieflower.blogg.no/flashlight.html

Bli ny med ny frisyre

 

 

Jeg var lei hårfrisyren min, får et år siden tok jeg motet til meg og besluttet å ha pannelugg. Men nå var jeg lei igjen.

Håret mitt er tynt fra før og jeg vil ha langt hår men ble helt feil for ansiktet mitt. 

Måtte jeg virkelig klippe håret mitt kort? :S

Jeg surfet litt etter hårmoter så fant jeg LOB - Long - Bob. Denne frisyren likte jeg, da kunne jeg beholde lengden forran og få kortere hår, men samtidig ikke få den ( NEEEEI SHITT så kort) følelsen. 

Jeg eeeeeeeeelsker denne frisyren, den vil være perfekt for deg som ønsker litt lengde men samtidig litt frisyre, den får frem ansiktsformen min mye mer også, øynene mine ble faktisk mer markerte også, før så ble jeg jo borte i det pistrete håret mitt.

Så mitt råd; surf etter hårmoter å forestill deg hva du tror kan passe til ditt hår og diskuter dette med din frisør. Det er mye bedre å ha en ide før man drar til frisøren, hvis ikke får du den samme gamle stussen, hvor venne rog kjente ikke merker at du har klippet deg en gang.

BE FAB med en ny frisyre:)

Hva synes dere forresten? 

Annie

Annie

24, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits