august 2009

Dagens antrekk - den usminkede sannhet

Søndag er uten sminke dag, må jo ha noen dager hvor huden får være fri hehe. (huff:P)

Blazeren er fra HM, toppen fra Forever21, jeans fra Diesel og støvletter fra Bianco:)

Husleie, hvordan redusere.

Altså dette med husleie kan være kraftig overvurdert av enkelte utleiere. Mange av de vil på andres bekostning tjene mest mulig penger.

Så før du undersøker leiligheter bør du:

 • Sjekk husleie i nærliggende tilsvarende leiligheter - Sjekke ut hva tilsvarende leiligheter i nærområdet ligger på. Kraftig over dette bør det altså ikke være.
 • Lei møblert - Dersom du ikke har mye møbler og hvitevarer fra før vil det lønne seg å leie møblert (til og med dersom leien er litt høyere en tilsvarende umøblerte i nærheten)
 • Les nøye gjennom kontrakten - Når man skriver under kontrakten vær obs på om det står noe om at utleier kan regulere husleien og hvor lang oppsigelsestiden er, man vil unødig betale husleie på to leiligheter om man finner seg en ny.
 • Redusering av husleie - Husleiekontrakten utløper og du vil fornye den. Da er det lurt å ha et møte med huseier for å signere ny kontrakt. En lojal leietaker som alltid betaler leien til riktig tid er gull for huseier. Huseier gjør en risiko ved å ikke velge en lojal leietaker som de kjenner fremmfor en ny som de ikke kjenner. De vet jo ikke om den nye er like betalingsvillig og flink til å overholde betalingsfrister. Altså du som lojal leietaker bør finne de rette argumentene for at husleien skal bli redusert dette er en vinn vinn situasjon hvor du får mindre husleie og huseier får en lojal leietaker som betaler når han skal.

Jeg og Johnny fikk leien redusert med en del, så det skader ikke å prøve.

har du noen spm om husleie eller samboerskap så er det bare å spørre:)


Brand Gallery - Guess +++ på salg 30% ++

Var innom Brand Gallery for litt siden, og hva så jeg. Klokken jeg hadde siklet på i en måned var på tilbud 30 %, var ikke noe å lure på da, for å si det sånn.

Brand Gallery ligger  på byporten i Oslo og har nå masse salg, stikk innom da vell. Her kan du virkelig gjøre kupp. Det gjorde jeg:D

Ukens produkt til tilbuds-pris

Ukens produkt er Cocoa Butter Everyday Summer Body Lotion fra The Body Shop.

Den inneholder fuktgivende kakaosmør fra Solidarisk Handel i Ghana som smelter ved kroppstemperatur. Inneholder en naturlig selvbruningsingrediens utvunnet av hvete som gir en gradvis jevn og solbrun glød. Den blir altså ikke brun med en gang, men bygger gradvis opp en dyp og fin farge.Den inneholder også beskyttende e-vitamin(antioksidanter)

Den har heller ikke den ekkle selvbruningslukten som mange selvbruningsprodukter har. Den lukter kakao, og at det er en lotion gjør at kakao lukten ikke blir fult så intens.

Cocoa Butter Everyday Summer Body Lotion kommer i to naturlige nyanser: Fair to Medium og Medium to Dark. 

Absolutt og anbefale, den blir ikke orange.

Den er på tilbud til 139,- frem til  31 aug:)

Hvordan takle stess? Tidenes beste start på dagen:)

I dag var det første skoledag på mitt siste år på Bachelor i hotell og relasjonsledelse.

I andre time var det rigget opp med to høytallere og en mann med gitar, vi skjønte ingenting. Denne mannen med gitar som kom fra bandet Rust hadde laget sanger om ledelse, motivasjon og begeistring i forhold til å være en god leder. Han spilte og sang og 200 elever sang med det var helt fantastisk. Så snakket han om sine erfaringer som leder, både feil han hadde gjort og hva som gjør at man skaper en god arbeidsplass sammen med sine medarbeidere. 

Hovedpoenget er at man ikke skal "løpe løpe løpe" - altså stresse og jobbe seg i hjel, man skal rett og slett leve. Det er så alt for mange som får drømme-jobben men som ender opp med å jobbe seg i hjel. Da betyr ikke drømme-jobben med  en million inntekt like mye lenger.

Det viktigste man er nødt til å gjøre som både leder og medarbeider er å sette av tid, sette av tid til å leve. Ikke gå inn i en ond sirkel hvor man står på autopilot som en maskin når man jobber. 

Dette kan gjøres gjennom å dele glede og positive opplevelser. Negativitet og å være sur på jobb skal ikke være tillatt.

Å være positiv  og dele f eks en positiv hendelse med andre motiverer så utrolig mye. Negative holdninger og adferd kan gjøre folk umotiverte, uinterisserte og dårlig selvtilit og det kan ha negativ påvirkning på deres arbeidsutførelse.

Ledelse og motivasjon skal jeg komme dypere inn på i et senere innlegg:)

 

Har du hatt en litt anderledels skoletime noen gang? fortell.

Husk; lev lev lev, ikke løp løp løp

Reisende eller NSB sin skyld for forsinkelser?

Jeg har fundert litt over dette. Det er mange ganger konduktøren venter på folk som kommer løpende til toget hundre meter unna. Dette gir kanskje forsinkelser på opptil 2 min, eller opptil 10/15 min hvis dette gjøres på hvert stopp, og det kan være nok til at flere titals andre reisende på dette toget ikke rekker skifter av tog, møter  osv osv. 

Er dette riktig? Det er den løpende som har gjort feil beregning av tid.Konduktøren bør derfor ikke vente.

En annen ting er at togene ofte foretar saktekjøring og lengere full-stopp. Hvorfor?

 • Er det mennesklig svikt?
 • Signalfeil 
 • Reisendes/konduktørs feil fordi konduktør ventet på en løpende og dermed ikke rakk å kjøre på riktig signal. 
 • >Eller er det rett og slett for små og for lite tog og togspor på de typiske pendler-punktene.
 • Tog-vedlikeholds feil

Hva mener du?

 

 

The Body Shop's ingredienser good or bad?? Her er en oversikt

 

Det er veldig forvirrende om hva slags ingredienser som er bra og hva som ikke er bra for huden. Man snakker om at parabener ikke er bra. Men hva er parabener? - Parabener er en ingrediens som er tilsatt slik at produktet beskyttes fra forrurensning, parabener bidrar også til at produktet holder seg stabilt og ikke utvikkler bakterier og mikrober. Mange er redd for parabener fordi det sies å ha effekt på hormoner.

The Body Shop's produkter inneholder trygge parabener:

 • methylparaben
 • sodium methylparaben 
 • ethylparaben

Disse parabenene er karakterisert snille av Grønn hverdag.

 

Dessuten så hadde "The friend of the earth" i år 2000 en safer chemicals kampanje. Hvor The Body Shop kom på toppen blandt kosmetikk forhandlere, pga sine trygge produkter. The Body Shop velger naturlige ingredienser, de ingrediensene vi har i produktene våre er tilsatt fordi det rett og slett ikke finnes noe naturlig alternativ.

The Body Shop er imot testing på dyr - dere har kanskje lagt merke til at jeg kunn anbefaler produkter som ikke tester på dyr.

Her er noen paraben frie serier fra The Body Shop:

 • Aloe
 • Wellbeing
 • Natures Minerals
 • Moringa
 • Wild Cherry
 • Nye Coconut
 • Peppermint Foot Care
 • Sugaring
 • Baby Buriti

Vet du om noen kjeder som ikke tester på dyr?

100 kr avslag på Illusion.no:)


Slik fungerer det:
1. Du handler på vanlig måte.
2. Når du kommer til kassen bruker du kupongkoden:
9421-P166-5X00
3. Det blir da trukket fra 100 kr på din ordre.

Vi vil i fremtiden jobbe med å tilby dere flere slike avtaler med andre nettbutikker. Håper dere finner dette interessant.

PS: Rabattkoden gjelder fra 11-25 august.

Denne avtalen er tegnet av Lagersalg.no som er en nettside som opplyser om gode lagersalg rundt om i landet:)

HOT HOT HOT

Var på Vinmonopolet her om dagen, kjøpte de tre midterste. Mojjito blanding, rød og hvitvin. Absolutt flaskene er kjøpt tidligere. Jeg har blitt en samler. 

PS: er Christian Audigier flakser ikke Ed Hardy som noen kanskje tror:)

Har du noe du samler på? Har du noen liknende flasker du samler på?

 

 

Dårlig reklame

Denne reklame er ikke dårlig, men den reklamen hvor hun snakker om denne reklamen, kunne netcom spart seg for. For det første kan ikke damen puste  mellom ordene og for det andre så er den helt meningsløs spør du meg, poenget blir borte fordi det er så teit reklame.

Jeg liker heller ikke Mekonomen reklamene, det er alt for mye skuespill. Skikkelig FAKE prating.

Fortell om hvilke reklamer du synes er dårlige:)

Tusenfryds ansatte kan de telle? (tidligere ansatts bekjennelser)
Hvorfor finner vi oss i å bli skutt opp i luften av en tenåring som ikke kan telle til tolv? Av Øyvind Engan sto det i en tidligere artikkel i VG.

Den ansatte sa obs nå var det vist for mange, obs det er plass til en til. Tingen er at med flere tusen besøkende i parken hver dag så blir det masse folk, disse trekker inn i køer, vi har kø system, men vi har ikke noe teller inni køsystemet som teller hvor mange det blir plass til på neste tur, av sikkerhetsgrunner er det begrenset hvor mye vi kan involvere oss i køsystemet når vår hovedoppgave er å betjene attraksjonen og ikke køsystemet.

Hør her; vi slipper altså inn ny gruppe, som skal inneholde f eks tolv personer.
Den ansatte åpner porten, og hva skjer? Hele køen presser seg inn, det er nesten umulig for den ene ansatte  å holde tilbake folkemengden og kunn slippe inn eksakt antall personer. Hele køen trenger seg på, mens den ansatte prøver å telle inn eksakt antall. Det er omtrent alltid en person som sniker seg inn usett. Det er derfor vi har grunndige sjekk rutiner når alle er sluppet inn. Vi teller og spenner fast og starter ikke attraksjonen før alt er i orden.

Dette må alle akseptere og forstå.
Det kan settes inn nye tiltak for å forsikre seg om at det kunn kommet inn eksagt antall.
Men vil dere virkelig bli slengt bakover eller tilbake i køen av svære vakter som skal påse at folkemengden ikke presser og at eksakt antall blir sluppet inn? Det vil vell strengt talt ikke være en positiv kø og park opplevelse?

De som styrer de store attraksjonene er 18 + og da er de voksne, de er ikke barn.

Har du en negativ opplevelse med en tusenfryd-ansatt, fortell, så kan jeg prøve å svare på hvorfor det kan ha skjedd.

Internett tilbake og hva får jeg se??

Joo jeg er vinneren av karijenssen.blogg.no sin konkurranse. Snart venter en fiiin pakke i posten. Gleder meg:D

Broken Strings (bare meg)Jeg bare ELSKER denne sangen, den er så fantastisk fin. Etter den var på reklamen på TV3 var jeg hektet.
Den passer så utrolig til livssituasjonen til en venninne, det er min sang til henne.

Har du opplevd å bli hektet på en sang etter å ha sett den på tv? Har du opplevd at en sang passer så utrolig fint til en spesiell situasjon? Hvilken sang/situasjon?

Ukens produkt<3
ÅÅÅÅ jeg bare eeeeeeeeeeeeeelsker denne, dette er en kremete kroppsmasken (Pure Detox clarifying clay mask) fra The Body Shop som inneholder leire fra dødehavet og alger som renser huden i dybden.

Den inneholder også stimulerende rosmarin, sitron, furu og eukalyptus og appelsin som gir en forfriskende og rensende følelse og effekt. Kjempe effektiv å bruke sammen body-wrap med plastfolie<3 Påføres på fuktig hud etter dusj, dette gjør produktet drøyere og gir en varmende følelse.  Hvis du bruker Pure Detox Refreshing Body Gel etter du har dusjet av masken så gir den en deilig avkjølende effekt.

Denne masken fjerner overflødig olje og urenheter og gir en frisk glød etter bruk. Masken gir en deilig varmende følelse (einer seg ikke for nybarberte områder eller sensitiv hud)Annie

Annie

24, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits