august 2011

Flying away

flying away

Har du noen ganger lekt med tanken å bare bryte med de daglige rutinene og bare gjøre noe helt annet. Hvorfor ikke? Fly away and discover new oppertunities and adventures.

Dress me like the ochean

/Asos

Kjole og veske /Asos, smykker/Lindex Onepize /Nelly, øreringer /Aceccorize, sko /Nelly, kjole høyre /Asos, klokke /Mango

Synes disse to fargene er utrolig både hver for seg og sammen for en liten dæsj av color blocking

Blå er min favoritt. Hva er din?

Mammaklær

Finnes  utrolig mye fint til vordrende mødre om dagen. Se bare på disse kjolene. Super nydelige og feminine. Godt å se at nettbutikker får opp fokusert på denne målgruppen også. Ikke bare bare å finne klær når man har den struttende kula.

Når det gjelder kjoler så er nøkkelen et høyt snitt over magen. Det tillater magen å vokse. Ikke altid det går med samboerens skjorte eller den vide tunikaen fra sommeren.  

Fest/middag- antrekk :


Kjole nr 1 og 4 /herfra kjole nr 2 og 3 /herfra

 

Hverdagsantrekk: 


Bukse /herfra. topp /Ellos, jakke /HM

 

Annonsebaserte linker 

Baby on the way

 

Nei ikke min tur med det første. Men mage rundt meg hvertfall. Er så utrolig mye søtt å finne. Tenker hver en mor og kommende tante koser seg gløgg ihjel i butikkene på jakt etter ting til den lille.

Selv føler jeg at jeg stadig er på babyshower. Viste du at fantastiske Nelly har en nylansert avdeling for barn opp til 6 år? Oh yes:D Utrolig mye lekkert. Se bare ovenfor hva jeg falt for.

Om du trenger en enda bedre titt klikk på banneren nedenfor:  

Annonsebasert innlegg 

Mod squad Twiggy and "Shrimp"

Verdens eldste supermodell og ikon Twiggy er tilbake i motebildet. Ved hennes side var også supermodellen Jean Shrimpton. Christoffer Bailey brakte frem den flotten 60'talls stilen i sin høst kolleksjon for Burberry Prorsum, visningen var navngitt nettopp etter vakre Shrimpton.

På 60-tallet begynte flere og flere kvinner å komme i jobb atmosfæren. Det var da naturlig at 60-tallet ble en tid for kontor-anstendige plagg. Om du trenger inspirasjon, se et par episoder av Mad Men. Hele serien er en godtepose av inspirasjon for 60-talls Mod  Squad stilen.  

Håret skal nå igjen være glatt sideskill. Dette var å se på høstvisningene til blandt annet Gucchi, Celine og Stella Mccartney. 


Twiggy


Twiggy

Twiggy
 

Jean Shrimpton

/Asos

/Asos

 /Asos /Nelly


/Asos
 

Dagens antrekk


Genser og bukse never denim groupie  /BikBok Smykke /Forever21

Se frøkna lurte seg med. Stella er virkelig en diva. Oppmerksomhet heeele tiden<3


Sko /Din sko, veske vintage fra Italia

Dette er hverdagsringene mine. Nr 1 er en 5 steners safir ring som jeg har fått i gave. Nr 2 er en sølv ring som også er gave. Tror den skal symbolisere beskyttelse og trygghet. Ring nr 3 er kjærlighetsringen fra 1 års dagen til meg og min kjære. "This ring is round and has no end and so is my love for you<3<3<3"


Klokke /Guess og  ring /min elskede forlovelses ring<3

Hva synes du? 

Ukens innkjøp

Måtte finne noen sorte bukser som kan brukes på jobben. Jeg går skjeldent i dressbukser da dresskoden på jobben ikke er så stiv. Jeg fant disse to buksene fra Never denim - gropie og kick. De sitter som støpt. Jeg har alltid bare kunne kjøpe diesel og levis bukser. 

Passet veldig bra at de hadde kampanje på Never denim jeg kunne velge et plagg for hver bukse opp til 199,-.

Valgte denne burgunder fargede toppen med skinndetaljer og dette folde skjørtet i blått. To nøkkelfarger denne sesongen. 

Hva synes du?

Har du handlet noe spesielt på Bik Bok i det siste?  


Knit and maxi love høst/vinter 2011
Maxi skjørtet fra vår/sommer kolleksjonen kan trygt beholdes innover mot høsten. Den er nemlig perfekt å kombinere med strikke genser trenden. Slik slipper du å fryse men allikevell se helt fantastisk ut både til hverdags, jobb og fest. Disse er fra Asos, utenom det røde som er fra Lindex.

Gå for delikate tynne og lette skjørt. Velg en fargeharmoni som passer. Burgunder går f eks like fint til blått som til hvitt.  

Velg gjerne en størrelse større enn det du vanliges bruker på overdeler. Blir genseren for vid og lang nederst er det bare å legge til et tynnt belte i livet for å skape midje.  Synes du genseren blir for lang stikk en del av genseren forran ned i skjørtet. La lengden bli igjen bak.

Dette synes jeg er det absolutt flotteste trenden nå i høst. Jeg har allerede klikket den hvite genseren fra HM hjem. 

Quote of the dayAre you GOLD or are you SILVER

For en liten stund tilbake ble jeg lut lei av å skifte skinn reim på klokken min. Jeg gikk til innkjøp av Guess klokken i sølv nedenfor. Den har jeg brukt hver dag siden. Den er tdiløs og passer til alle anledninger.

Slike klokker er perfekt tilbehør til en feminin og herreinspirert look.

Så var det det å velge farge.

Gull eller sølv?

Liker du old school eller den moderne feminine? 

/Casio


/Michael Kors


/Lipsy
/Swarovski

/Casio

/Guess

Leather for keeps fall11

 

Noe du trygt kan ha fremst i skapet er skinnplagg og tilbehør. Det går aldri av moten. Beholdt alt med skinn. Sko, handsker, jakker, vesker etc.

Shortsen fra /Bikbok. Resten fra/Nelly.

Jeg liker å kalle det lagrings plagg. Slik som vin, jo eldre jo bedre. Ekte skinn blir utrolig stilig jo eldre det blir.

Har du noen mote artikler som følger deg sesong etter sesong? 

Delvis reklamebasert innlegg:

Sunday comfort

På en regnfull søndag som dette så er det et must med koseplagg. Jeg bruker det nesten uansett etter jobb. Slenger av meg skinny jeans og på med pysj bukse eller en lang comfy genser. Spesielt behaglig er det med et pledd på sofaen med kakao når kulden kommer for fult. Gjerne med en skikkelig kjærlighets film og dempet belysning med duftlys.

Kimono /Lindex 

Hello Kitty sokker /HM

Blomster topp /Bikbok

Strømpebukse /HM

Tøffler, sett og onepice /Victorias Secrets

 

Hva pleier du å slenge på deg når du skal ha på deg noe comfy hjemme? 

 

Dette innlegget er mine egne interesser og meninger. 

Et par sko og fire nøkkelplagg

  Disse Jeffrey Campbell liknende Lita skoene er super hotte nå utover mot høsten. Spør du meg så kunne jeg godt brukt de som pyntegjenstand i stuen min. Trehælen er jo bare fantastisk. 

Men hvordan skal man bruke og bære disse skoene? Nelly.

 • Style opp favorittkjolen din, uansett farge eller stil. /Asos
 • Kombiner med jeans shorts for en mer hverdagslig men likevel  feminin look. /HM 
 • Finn frem miniskjørtet å spaser nedover gaten for en illusjon av skyhøye ben /Asos
 • Platert maxi skjørt gir en veldig trendy look også nå utover mot høsten. /Asos

Hva ville du kombinert disse skoene med?

Delvis reklamebasert innlegg:

Gårsdagens antrekk

 


Reunion med klassen fra barneskolen i går. Kjolen er fra Asos og klokken fra Guess. Tenk at det er hele 10 år siden vi gikk ut fra barneskolen.  Flere har fått barn, noen er forlovet og andre bare lever livet til det fulle. 

Rustique poncho and cape

Høstens kalde vind og tåkete morgner kommer sakte men sikkert innover oss. Overgangen fra sommer til høst er ikke lettt. Man vil være varm men ikke bruke noe som er for tungt å bære, Været blir ofte varmere utover dagen. Gå for en 70 -talls eller en aztetisk maya-inspirert pocahontas cape eller poncho som du bare slenger elegant over antrekket.

Høstens farger er alltid fantastiske. Rustikke fargetoner som rusen høst rød, forskjellige drue toner, grå og rosa sement. Fargene kan også gå fra industriell ødemark til farge inpirer av eldet metall som blekblå, jern grå og kobber brun.

Når det gjelder stoffer velg kokt ull, tweed og flanell med rynke- og vaffel effekter med dobbel lukking eller buttons. 

Style den med bare boots, skinny jeans med et tynt belte i livet. 

 

 

 /Gina Tricot

 

 


/Bikbok /Asos/ Asos.
/Lindex /Cubus
//Gina Tricot/Asos.

Hva synes du om denne høst trenden?

Hvilken likte du best? 

Delvis reklamebasert innlegg:

City chic get the look. Rihanna i Bergen

Som de fleste har fått med seg så er Rihanna i Norge, nærmere bestemt Bergen. Hun ser fantastisk ut som alltid.

Foto: Hallgeir Vågenes/VG

Stjel stilen:

 Jeans, skjorte herfra.

Øreringer finner du herfra.

Solbriller herfra.

Klokke herfra.
 

Delvis reklamebasert innlegg:

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10081611

Audrey Hepburn minimalismens stilikon

Etter at Audrey Hepburn stilte i "den lille sorte" i filmen <<Breakfast at Tiffany's>> har denne minimalistiske stilen vært tidløs. 

60-talls snittet passer så og si alle fassonger. Det var naturlig at Hepburn i filmen stylet "den lille sorte" med tilbehør fra Tiffanys's.

En modernisering av 60-talls kjolen tillater mer bruk av farger. Jeg har falt skikkelig for denne blå. Siden puddertoner er i luften om dagen fant jeg også varianten helt til høyre. 

Sølvsmykket på stil nr 3 finner du hos Accessorize. Resten finner du  her.

Hvilken stil likte du best?

Ville du kanskje stokket litt om på tilbehøret? 

Dette er ikke et reklamebasert innlegg, dette innlegget er mine egne tips og interesser. 

Minimalisme på skolen eller jobben Keep it simple. Sort på sort slår aldri feil. Men i det siste har jeg også fått sansen for grått. ELSKER strikkegenseren på det øverste bildet. Jakken nederst er selvfølgelig faux fur. 

Du finner alt her.

Hvilken likte du best?

Hva pleier du å gå med på jobb/skole?  

Reklamebasert innlegg:

Back to school and work look

 

Noen har allerede begynt på jobb etter ferien. Andre har kanskje en uke eller noen dager igjen til de skal på skole og jobb. Det er tid for å finne frem høstplaggene. Kalde høst-morgner og og kvelder har allerede begynt å smyge seg innnover landet.

Her har jeg satt sammen en look som tar med litt av sommeren inn i høstens mørke og kulde.  Du finner alt her.

Reklamebasert innlegg 

Råd til din privatøkonomi - få alt til å gå rundt

 

Jeg vil påstå at jeg nå er ganske etablert i både jobb og boligmarked. Derfor ønsker jeg å dele noen råd med dere når det kommer til privatøkonomi.

For studenter som ikke bor hjemme: 

 • Husk å skille mellom lån og stipend. Har du studielån så ikke bruk opp alt hver måned. Legg en liten sum til side. Dersom du har lån så må du betaletilbake dette etter studiene. Avdragene er da kvartalvis og ligger i gjennomsnitt på 6/7000,- kr i kvartalet avhengig av str på lånet.
  • Skaff deg en ekstra jobb vedsidenav studiene. Gjerne en relevant jobb innenfor det du studerer. Det vil gi deg snarvei inn til jobbmarkedet  etter endte studier.
  • Spar penger når du handler i nettbutikk. Når du handler hos en av kickbacks partnere får du penger tilbake etter handelen. Prosenten varierer fra hver tilbyder. Men prisen på varen forblir den samme. Registrer deg gratis på Kickback.no

 

For  samboere som leier:

 • Få en oversikt over samlet inntekt.
 • Få en oversikt over hvordan forbruket deres er hver måned
 • Få en oversikt over kostnader i løpet av en måned. Strøm, mobil, nettleie ol. Du kan føre eget regnskap helt gratis på Minoversikt.no
 • Drømmer dere om å kjøpe egen leilighet/bolig? Ta kontakt med en rådgiver i banken. De kan se hvor stort lån dere klarer alene og gi en gunstig rente på førstehjemslån. En løsning til et begrenset marked er å skaffe seg en kausjonist om man ikke har egenkapital. Man bør som regel stille med en egenkapital på 10 % Så igjen. SPAR SPAR SPAR
 • En hovedregel når det gjelder kredittkort er at det kun skal brukes som en nødløsning og ikke når man ikke har penger. Det er i prinsippet penger du ikke har som må betales tilbake. Ikke betal gjeld til andre med kreditt og forbrukslån. De har skyhøy rente.  Kreditkort er rentefritt i 52 dager. Så om det er to uker til lønning så bruk kredittkort og betal "lånet" når du får lønn. 

Men om du derimot bruker kredittkort på riktig måte så kan du tjene penger. Mange kredittkortselskaper har gode fordeler for sine kunder. F eks rabattordninger og gratis reiseforsikring. Sjekk hvilke fordeler du får fra ditt selskap. Om du ikke har kredittkort, sjekk hvilket selskap som gir deg de beste fordelene. Det første du bør sjekke er om kortet er gebyrfritt. Har du bil så kan du få billig bensin og diesel med Cresco car

365 privat er et kredittkort som gir deg cashback på alt du kjøper. Du får tilbake 1% av alt du handler med 365 Privat. På møbler og alt du kjøper på bensinstasjon år du 3,65% cashback. Men de har forøvrig en max grense på 2000,- kr i cashback i året.

Sjekk hva banker og andre kredittgivere vet om deg her.
Tjenesten gir deg ett av tre svar:
? God kredittverdighet
? Middels kredittverdighet
? Lav kredittverdighet

I tillegg får du en kredittscore mellom 0 og 100, hvor 100 er best.
Kredittscoren er en samlet vurdering av hvor robust økonomi du har. Du får også informasjon om eventuelle utestående krav noen måtte ha på deg, med antall og dato.
En god pekepinn

Disse opplysningene er en god pekepinn på om du vil få ?ja? til kreditt i forretninger og banker. Men opplysningene vurderes ikke likt..  De kan i tillegg benytte intern informasjon om deg i vurderingen av om kreditt skal innvilges eller ikke.
Har du hatt en betalingsanmerkning?
Da kan det kan være greit å sjekke at den er slettet. Gjør sjekketrikset nå!

 

For samboere som eier:

 • Følg med på renteendringer. De fleste banker tar høyde for at renten øker. Spør din rådgiver hva slags rente du tåler. Om markedet ventes å øke utover hva du tåler av renteøkning lønner det seg å binde renten mens fastrenten av lav. Men om man har en grei inntekt så lønner det seg med flytende rente i det lange løp.
 • Spar opp en buffer tilsvarende en månedslønn (helst to). Når man eier selv så er det som regel også dere som er ansvarlig for uforutsette hendelser som skjer i hjemmet. Bytte av kran, rør etc.
 • Prioriter de viktigste regningene først. Som nedbetaling av lån, kommunale avgifter og lisens. Om det deretter er andre regninger du ikke har penger tilå betale, ta kontakt med de du skiller penger for å sette opp en nedbetalingsplan.

 Spørsmål?

http://www.soliditet.no/nyheter/kredittsjekk/Er+du+kredittverdig%3F+Sjekk+hva+banken+vet+om+deg!.1230.cms
http://kredittkortguiden.com

Hvaler weekend - bilder

Bor du kanskje midt i byen. Omgitt av stress og mas? Synes du det er vanskelig å slappe skikkelig av?

Denne helgen dro jeg, min samboer og tre andre venner til Hvaler der en v de har hytte. Det var helt fantastisk. Slappet skikkelig av samtidig som vi fikk gjort utrolig mye. Vi grillet, fisket, var på båttur og gikk småturer. 

Anbefaler alle å gjøre det samme. Har du kanskje tilgang til en hytte eller har du noen venner/bekjente som har? Det er faktisk mange som leier ut hytter på sommeren. Selv har vi hytte i Rennebu (Oppdal) og Vega. Vi tar garanter turen dit en gang også.

Har du gjort noe liknende i år?

Har du tilgang til hytte et sted? Hvor?  Dagens bilde - Solnedgang

 

Stella er bare så skjønn<3 

Blomsterhavet i Oslo

 
Blomster rundt om i byen fremdeles. Om du har mulighet så bør du absolutt ta turen du også<3

Dagens bilde - fra det store blomsterhavet

 

Måtte bare innom Domkirken og se på blomsterhavet etter jobb i dag. Mange folk der i dag også. Var nok flere som hadde samme tanken. Utrolig rørende å være der. En helt spesiell stemning og ro

Annie

Annie

23, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits