desember 2009

Vi er ikke super-mennesker. Yes man??? NEI

Vi står ofte ovenfor tusen valg hver uke.

Mange av oss klarer ikke helt og si nei til ting. De vil gjøre andre glade og leve opp til andres forventninger av deg. De utfører altså en typisk "Yes man" instilling. Det fungerer kanskje i en periode, det kan faktisk gå flere år før du merker utingen ved dette positive ordet. 

Altså når man sier ja til alt fører det til at du ikke har noen grenser lenger. Det kan få fatale konsekvenser. Man kan havne i feil miljø, bli utmattet/utbrendt elelr utvikle en kronisk sykdom som egentlig aldri blir bra. Tenk deg hvis du skal gjøre alt alle spør og ber deg om, det er jo ingen som hverken kan eller er i stand til å gjøre alt. Kroppen trenger hvile. 

Å kjøre kroppen på autopilot og nærmest leve som en robot-maskin er definitivt ikke løsningen. 

Opparbeid deg en mer selvstendig væremåte. Våg og si nei, ikke tenk på hva alle andre synes. Det er viktig meg egne meninger. Det er slik man lykkes her i livet. 

Mange mennesker, spesielt unge frykter å "stand out" når det kommer til å f eks være med på den kjempe kule festen hvor alle de kule skal, når du kanskje egentlig burde vært hjemme å lest til eksamen. Tenk deg hvor mye den festen kan ødelegge for deg. Arbeidsgivere ser på karakterer. Det sier noe om DIN individuelle innsats i arbeid. Du kommer ikke langt ved å være avhengig av andre. 

Det er ingen toppledere med mill inntekt som har kommet dit uten hardt arbeid og riktige prioriteringer på egenhånd.

Jeg hører stadig om unge som f eks velger samme linje som venninnen selv om de egentlig vil gå en annen linje. Er det rart det er mye "drop out" i skolen?

Du kjenner din egen kropp best. Prioriter riktig og våg og si nei, det handler om din helse.

Regine Stokke

Jeg har ikke ord. Det er så ufattelig trist. Denne fantastiske jenta inspirerte mange. jeg vil oppfordre alle til å melde seg inn i facebook gruppen for å få Regine Stokke sin blogg ut i bokform. Hun skrev så fantastisk og sterke bilder tok hun også. Vær med å bær hennes minne videre. Gruppen heter "for alle dem som ønsker at Regine Stokkes sterke blogg skal gis ut i bokform"

Annie

Annie

25, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits