desember 2012

TODAYS

I dag har det bare være kos. Film og masse godis. Deilig med en hel dag med total avslappning. Med julebord ganger 2 med 14 gjester på hver blir man rimelig sliten. Ikke bare bare å lage mat til så mange. All respekt for kokkeyrket. Så i dag lades batteriene til morgendagen.

I morgen skal vi være med venner et annet sted her i byen.

Hva skal du? 


Genser /Fra mamma sitt skap Baggy jeans /Lee Skjorte /Vero Moda
 

SNEAK PEAK

Dagens antrekk består av et funn i mamma sitt klesskap. Skal på ny skattejakt i dag.

Hva er det beste du har funnet i dine foreldres klesskap?

JUL

Ribbe var på menyen. jeg sto for dessert. 8 stk ble vi. I morgen braker forberedelsene igang igjen. 15 stk til middag. Julebord med vennegjengen står for tur. Blir koselig å få samlet gjengen.

Nedenfor er noen bilder fra julaften tatt av min søster som studerer fotografi i Australia, Se flere av hennes bilder på bloggen hennes her

Håper alle har har hatt en fin jul. Jul i ny bolig har for vår del hvert uforglemmelig.

Noen planer for romjul og nyttårsaften da? 

OUTFIT LILLE JULAFTENLue /Hm Genser /Lindex Bukse /Lee 

Bare måtte ha den genseren etter å ha sett vakre Mira med en liknende her 

Hva synes du?  

INSPO TIL DAGENS OUTFIT

Miroslva Duma må være en av verdens vakreste. Hun kan ha på en søpplesekk og fortsatt se like uskyldig og vakker ut.

JULEGAVETIPS - TIL FAR


Enklere matboks skal du lete lenge etter. Vi er vell alle enige om at disse mannfolka vil ha det ganske så enkelt til tider. her har du plass til 4 skiver og det er det. Den får enkelt plass i pc sekken. Den eneste ulempen er at den lett kan forveksles med ipaden. Matboksen finner du her.

Ikke alle mannfolk er opptatt av å være varm på føttene enda. Men vi som kvinnfolk vet at disse mannfolka er så dødens syke når de først får influensa. Så får vi håpe at han ikke blir syk denne vinteren med disse  Shepered tøfflene som du blandt annet finner - her.

Klokker er vell så og si det eneste tilbehøret en mann kan legge litt penger i. Hva men fra vårt flotte norske merke Moods Of Norway som du finner du her.

Naturlig ullgenser holder ikke så veldig godt i denne nordiske kulden. men det finnes da cardigans og gensere som både er varme og trendy. F eks denne i 80% lammeull fra Velour som du finner her  

Mansjettknapper er det ikke mange mannfolk som tenker på å ha. Men det gir faktisk en ekstra ekslusiv look når de har på skjorte og dress. Denne finner du her.

Litt humor i hverdagen skader vell ingen. Årets morsomste bok er helt klart denne boken. Dette er boken basert på twitterfenomenet ved navn @Kongendin som etterhvert fikk tusenvis av følgere av sine forskrudde kommentarer. Boken er tegnet og fortalt av Sindre Goksøyr og Odd-Magnus Williamson, utrag fra en av kommentarene på facbook; når sonja snøvler kaller jeg henne for sonjakk. ALtså nesten alltid.

Hva synes du?

Tror du noe av dette er noe til din pappa? 

Annonsebasert innlegg: 

JULEGAVETIPS - til morVinserverer herfra den er rett og slett mye vakrere og stilfull en pappvin.

La henne tulle seg godt inn ett varmepledd herfra.

Sammen med tennte duftlys/herfra

Mens hun leser den erotiske serien fra Fifty shades /herfra

Samtidig som hun har føttene i et fotbad med rensende badesalt.Som avsluttes med en skrubb i dusjen herfra

 

Hva synes du?

Har du kjøt noe til moren din? 

Linken for duftlyset er annonsebasert 

STUDDED HAT LOVE

/Zara

Denne ble med meg hjem i dag. Jeg er egentlig ikke noe hattemenneske. Men denne bare ropte på meg.

Hva synes du?  

OF TO OSLO

Skal prøve å gjøre unna julegaveshoppingen i dag. Jeg skal til Oslo med min kjære søster som er på besøk fra Australia:)

Annie

Annie

25, Moss

En blogg som skal inspirere og informere. Hovedsaklig en moteblogg. Med en dæsj av økonomi, livet som samboer samt tanker, tips og ting som skjer i min hverdag. Grader: Bachelor i hotell og relasjonsledelse Kontakt: Annemarie.johannessen1988@gmail.com

bloglovin Norske blogger B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits